directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 03:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU podria donar suport a una moció de censura a Zapatero si fos per celebrar eleccions immediatament

Duran repta el president espanyol a tirar endavant la reforma de la negociació col·lectiva

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat de CiU a les properes eleccions al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, es plantejaria donar suport a una moció de censura al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, si fos per celebrar eleccions estatals immediatament. En una entrevista al canal 3/24, Duran ha dit que no és tan important la data de les eleccions com què cal fer abans de celebrar els comicis i ha reptat Zapatero a tirar endavant la reforma de la negociació col·lectiva per afavorir la sortida de la crisi. Si no és així, Duran és partidari de posar fi a una legislatura que no té vida.

Comparteix
   


Etiquetes
CiU no té pressa però vol deixar clar que està preparada pel moment que hi hagi eleccions estatals, ha remarcat Duran, que ja és oficialment el candidat de la coalició nacionalista al Congrés, amb l'objectiu d'evitar com sigui 'una majoria absoluta del PP o una de més improbable del PSOE'.

En una entrevista aquest diumenge, Duran ha avançat que es plantejaria donar suport a una moció de censura a Zapatero impulsada pel PP, 'no per fer president a Rajoy', ha matisat, sinó per celebrar eleccions immediatament. Tot i això, ha manifestat que el menys important és la data, i el que realment s'ha de tenir en compte és si es fan les coses necessàries.

En aquest sentit, ha reptat el president espanyol a treballar per sortir de la crisi, amb la reforma de la negociació col·lectiva com a principal impuls perquè, al seu entendre, la flexibilització de la petita i mitjana empresa és important. 'No té sentit prorrogar una legislatura que al nostre entendre no té vida', ha conclòs Duran.

'Si no s'atreveixen a fer res', ha dit Duran, en referència a l'acció política dels socialistes, 'poden convocar les eleccions en qualsevol moment', ha afegit. Sobre la negociació col·lectiva, Duran s'ha mostrat convençut que el PSOE no la vol tractar perquè hi té els sindicats en contra i això els podria comportar una pèrdua de suport.

Sobre el pacte fiscal, Duran no ha dubtat en dir que el futur govern espanyol, estigui presidit per qui sigui, s'equivocarà si no arriba a un acord amb Catalunya. El candidat de CiU ha reiterat que aquest és el principal objectiu de la coalició en la propera legislatura. Duran creu que a Catalunya creixeria el malestar si no s'aconseguís.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Karme fletxa Alt Penedès
25 de juliol de 2011, 09.34 h

#2 Diuen que Deu (el que sigui) els cria, ells s'ajunten i envien al poble a la lluita. Mentrestant ells s'ho passen d'allò mes bé tots junts, això es el poder.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jaume fletxa Sitges
25 de juliol de 2011, 01.20 h

una moció es fa per canviar el govern, no per adelantar eleccions. Com sempre, tot és el joc de paraules, parlar i parlar i fer creure que es fa molt per no fer rés. És el que sempre ha fet aquest personatge que fa veure que tot ho fa per Catalunya i tot ho fa pel seu ego.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan FP fletxa França
24 de juliol de 2011, 20.18 h

Ahir dissabte, anant a visitar Santa Maria del Mar, una amiga i jo vam coincidir amb el casament d'una de les filles del José Antich, director de La Vanguardia. Entre els convidats vam veure el Conde de Godó, en Mas, en Duran i Lleida, en Sánchez-Llibre, el Rodrigo Rato i en Mariano Rajoy (fent broma amb la Pilar Rahola, per cert). Tot s'ha de dir, també hi havia en Zaragoza, del PSC-PSOE...
En resum, la crema del poder politic, econòmic i mediàtic, tots juntets i ben avinguts... I això,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomàs fletxa Valldeoriolf
24 de juliol de 2011, 18.48 h

Elseñor Duran serà Ministre Miserable
http://www.penyacalipo.com/opinen3i4/blog1.php/2011/07/24/el-senor-duran-sera-ministre


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.