directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bildu vindrà aquest cap de setmana a Catalunya a fer una ruta per explicar la seva experiència en la unitat per la independència

Les conferències aniràn de la mà del portaveu de la formació, Mariano Àlaba, i la responsable de política internacional, Lorena Díaz de la Calle

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

El viacrucis que va haver de passar Bildu per a poder concórrer a les eleccions al País Basc i la consegüent victòria són una experiència que mereix ser explicada. Per això, Solidaritat Catalana per la Independència ha convidat alguns membres de la formació basca a obrir un cicle de conferències en territori català que, sota el títol 'L'experiència de Bildu, la unitat per la independència', comptarà amb l’assistència del portaveu de Bildu, Mariano Àlaba, i la seva responsable de política internacional, Lorena Díez de la Calle. El primer acte es farà aquest divendres 29 de juliol i se celebrarà de manera simultània a Barcelona i Girona. A més, durant tot el cap de setmana es faran trobades a Molins de Rei, Sabadell, Reus i Vic.

Comparteix
   


Etiquetes
La idea d’aquest intercanvi d’experiències és conèixer tots els detalls de la unió independentista basca, conèixer en quin context polític es va formalitzar i treure lliçons d’una experiència d’èxit que, tot i la diferent contextualització, pot ser profitós per la política catalana.

L'acte de Barcelona serà a dos quarts de vuit del vespre de divendres a la sala d'actes de l'Ateneu Barcelonès; el de Girona serà també divendres a les 8 del vespre a la Farinera Teixidor. Dissabte, a les 12 del migdia a l'Hotel Verdi de Sabadell, a la 1 del migdia al Club Tennis Vic, a tres quarts de set a la Traska Truska de Molins de Rei i finalment a les 8 del vespre a Els Amics de Reus.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
29 de juliol de 2011, 11.43 h

Recordeu que els bascos van a la seva, es així que ho han demostrat un cop darrera l'altre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
JEN fletxa CATALUNYA LLIURE
28 de juliol de 2011, 13.50 h

Anar.s'en del país? Això si que és una autèntica covardia!! No hem de fotre el camp, com diu en Lluís sinó pel contrari, LLUITAR per allò que volem.


INDEPENDÈNCIA!!!!

Segurament en Lluís ha escrit això en un d'aquells moments que patim tots de IMPOTÈNCIA. Ànim Lluís, no et desanimis, continua amb la lluita!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Joan fletxa Palamós.
28 de juliol de 2011, 12.23 h

#11 Tens tota la raó. La falta de veritable sacrifici i els interesos particulars dels nostres polítics han quedat en evidència davant el desitg de llibertat dels catalans. Ha estat una mena de traició encoberta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Lluís fletxa Girona
28 de juliol de 2011, 12.02 h

Som tots uns il.lussos, els catalans mai serem indpendents, i sinó expliqueu-me aquesta equació : Manifestació 10J + Consultes Sobiranistes + Baròmetre CEO ( augment de l'independentisme llindar 40%) = CIU ( aprop de la majoria a les eleccions, i confimant a les municipals)
Cada poble té el que es mereix, si tingués 20 anys i no tinués obligacions (familia) fotria el camp d'aquest país de covards i m'en aniria a no sé on, allà on em donessin la nacionalitat, per tal de no ser més esp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
mario fletxa bcn
28 de juliol de 2011, 10.08 h

#4 No han estat els bascos, ha estat el PNB que és el mateix que CIU però més intel·ligents. Si els catalans necessitem que ens esperonin sempre, ben vinguts, necessitem bons estímuls per no adormir-nos i en quedar només amb paraules els nostre gests de independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Carme fletxa Barcelona
28 de juliol de 2011, 00.54 h

#8

Segur que només escoltant als vascos no tindrem la independencia del nostre país. El que jo dic es que hem de treballar molt i molt si volem aconseguir que Catalunya sigui independent d'Espanya. Crec que no està de més escoltar, sempre es pot apendra alguna cosa bona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Lluís fletxa Girona
27 de juliol de 2011, 18.19 h

No és pas escoltant els bascos que tindrem la independència, els catalans ai pobrets, sempre enmirallant-se en l'independentisme basc, no té res a veure el cas català i el cas basc, l'única coincidència és l'enemic, però res més, ells van a la seva i nosaltres hem d'anar a la nostra, però ai las, aquí som tots uns cagadets, sobretot que ningú s'enfadi, no es pot dividir la societat, la societat ja ho està de dividida, i la independència només s'aconsegueix desde l'enfrontament am... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
JEN fletxa CATALUNYA LLIURE
27 de juliol de 2011, 17.14 h

BENVINGUTS!!!

Espero que aporteu una bona referència, per tal de desfer-nos d'aquests que ens volen mal.


VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Carme fletxa Barcelona
27 de juliol de 2011, 16.50 h

crec que sempre es bo escoltar a una formació independentista i que expliquin el que han fet per assolir uns resultats tant bons. Els catalans estem tant adormits que no ens cal enviar ningu a la merda sempre es mes bo escoltar.M'AGRADERIA QUE EL REFEREMDUN DEL 2014 FOS DE RESULTAT POSITIU i per aixó em de treballar tots molt i molt. Visca Catalunya lliure d'Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan fletxa Palamós.
26 de juliol de 2011, 22.27 h

#4 Tens raó, n'obstant ells van fer l'imposible perquè Roca Junyent i els altres renegats lluitessin per aconseguir el mateix status financer quant a la discussió del nou Estatut i els imbècils de sempre amb un sentit ridícul i absurd de prudència, van passar de llarg.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.