directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 18:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Comença la XXIX Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas de la JNC sota el lema 'Cap a l'emancipació nacional'

Dissabte Jordi Pujol lliurarà el premi que reconeix la tasca en favor de Catalunya i, diumenge, Artur Mas clourà la trobada

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Joventut Nacionalista de Catalunya celebra, un any més i amb aquest ja serà el 29è, l'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas amb l'objectiu de combinar formació i diversió. L'edició d'enguany, que comença aquest dijous i s'allarga fins diumenge al Castell de Fluvià, a Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), té com a lema 'Cap a l'emancipació nacional' ja que si fa un any encaraven la trobada a les eleccions que havien de venir -tant al Parlament com les municipals-, ara és el torn de centrar-se en les eleccions al Congrés dels Diputats i en el congrés de Convergència Democràtica de Catalunya. 'Per això ens cal traçar unes bones línies que defineixin el paper que com a organització ens correspondrà tenir en aquests dos processos. Unes línies mestres que han d'avançar en l'itinerari de l'emancipació nacional de Catalunya: el nostre repte generacional', apunta la mateixa federació.

Comparteix
   


Etiquetes
Pel que fa al programa d'activitats, aquest dijous al migdia Jordi Cuminal, exdirector general de la JNC i director general de comunicació, i Salvador Cañellas, alcalde de Sant Esteve de Palautordera, seran els encarregats d'inaugurar la XXIX Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas. El president dels joves nacionalistes, Gerard Figueras, i el director de l'Escola, Miquel Serradesanferm, també hi seran presents. De cara a demà divendres, el plat fort se centra en el dinar-col·loqui 'L'itinerari de CDC' amb Oriol Pujol, secretari general adjunt de CDC i president del grup parlamentari de CiU, qui explicarà i debatrà amb els joves sobre l'itinerari de Convergència per tal d'aconseguir l'emancipació nacional de Catalunya. Al vespre, Felip Puig, conseller d'Interior, liderarà un debat en format de sopar-col·loqui amb els gairebé 60 regidors que la JNC va aconseguir a les darreres eleccions municipals.
 
De cara a dissabte, Andreu Mas-Colell i Jordi Turull seran a la taula rodona 'L'itinerari econòmic: el pacte fiscal'; Irene Rigau, Ferran Mascarell, Josep Lluís Cleries i Francesc Sancho, a la taula 'L'itinerari de benestar català' i Jordi Pujol assistirà al sopar i lliurarà el Premi Ramon Trias Fargas, el qual reconeix la trajectòria de personatges o entitats que han realitzat una intensa tasca en favor de Catalunya. Finalment el president de la Generalitat, Artur Mas, clourà diumenge aquesta edició de l'Escola d'Estiu.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
JEN fletxa CATALUNYA LLIURE
29 de juliol de 2011, 19.06 h

colla de inutils!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Palamós.
28 de juliol de 2011, 16.39 h

Aquets NI-Nis CiUencs, ja coneixen el sentit de la paraula "emancipació" ? Que ho preguntin als seus ex-presidents, ara diputats tots, que es van fartar de penjar quan tocava pancartes de " Catalonia is no Spain". Buscan encara emancipar-se ? Pallassos !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Franc fletxa Manresa
28 de juliol de 2011, 16.02 h

Aquests nens de papà quan arriben als 25 i són uns super yuppies mega guais que treballen en despatxos de la Diagonal veuen en Duran i Lleida com un gurú. A qui volen enganyar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Tortosa
28 de juliol de 2011, 11.34 h

Suposo que, tractant-se de les joventuts de CiU i coneixent la seua llarga trajectòria de salvar els comptes d'Espanya al Congrés (sempre completament de franc), de pactar i donar poder al PP i de no dir res davant de les lleis i decrets genocides d'aquest darrer partit al País Valencià, la Franja i les Illes, quan paren d'emancipació nacional deuen referir-se a la d'Espanya davant dels mercats internacionals, no?

Proposo un canvi de nom per a CiU: tot aprofitant les sigles, podrien dir-s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.