directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Comença la XXIX Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas de la JNC sota el lema 'Cap a l'emancipació nacional'

Dissabte Jordi Pujol lliurarà el premi que reconeix la tasca en favor de Catalunya i, diumenge, Artur Mas clourà la trobada

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Joventut Nacionalista de Catalunya celebra, un any més i amb aquest ja serà el 29è, l'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas amb l'objectiu de combinar formació i diversió. L'edició d'enguany, que comença aquest dijous i s'allarga fins diumenge al Castell de Fluvià, a Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), té com a lema 'Cap a l'emancipació nacional' ja que si fa un any encaraven la trobada a les eleccions que havien de venir -tant al Parlament com les municipals-, ara és el torn de centrar-se en les eleccions al Congrés dels Diputats i en el congrés de Convergència Democràtica de Catalunya. 'Per això ens cal traçar unes bones línies que defineixin el paper que com a organització ens correspondrà tenir en aquests dos processos. Unes línies mestres que han d'avançar en l'itinerari de l'emancipació nacional de Catalunya: el nostre repte generacional', apunta la mateixa federació.

Comparteix
   


Etiquetes
Pel que fa al programa d'activitats, aquest dijous al migdia Jordi Cuminal, exdirector general de la JNC i director general de comunicació, i Salvador Cañellas, alcalde de Sant Esteve de Palautordera, seran els encarregats d'inaugurar la XXIX Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas. El president dels joves nacionalistes, Gerard Figueras, i el director de l'Escola, Miquel Serradesanferm, també hi seran presents. De cara a demà divendres, el plat fort se centra en el dinar-col·loqui 'L'itinerari de CDC' amb Oriol Pujol, secretari general adjunt de CDC i president del grup parlamentari de CiU, qui explicarà i debatrà amb els joves sobre l'itinerari de Convergència per tal d'aconseguir l'emancipació nacional de Catalunya. Al vespre, Felip Puig, conseller d'Interior, liderarà un debat en format de sopar-col·loqui amb els gairebé 60 regidors que la JNC va aconseguir a les darreres eleccions municipals.
 
De cara a dissabte, Andreu Mas-Colell i Jordi Turull seran a la taula rodona 'L'itinerari econòmic: el pacte fiscal'; Irene Rigau, Ferran Mascarell, Josep Lluís Cleries i Francesc Sancho, a la taula 'L'itinerari de benestar català' i Jordi Pujol assistirà al sopar i lliurarà el Premi Ramon Trias Fargas, el qual reconeix la trajectòria de personatges o entitats que han realitzat una intensa tasca en favor de Catalunya. Finalment el president de la Generalitat, Artur Mas, clourà diumenge aquesta edició de l'Escola d'Estiu.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
JEN fletxa CATALUNYA LLIURE
29 de juliol de 2011, 19.06 h

colla de inutils!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Palamós.
28 de juliol de 2011, 16.39 h

Aquets NI-Nis CiUencs, ja coneixen el sentit de la paraula "emancipació" ? Que ho preguntin als seus ex-presidents, ara diputats tots, que es van fartar de penjar quan tocava pancartes de " Catalonia is no Spain". Buscan encara emancipar-se ? Pallassos !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Franc fletxa Manresa
28 de juliol de 2011, 16.02 h

Aquests nens de papà quan arriben als 25 i són uns super yuppies mega guais que treballen en despatxos de la Diagonal veuen en Duran i Lleida com un gurú. A qui volen enganyar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Tortosa
28 de juliol de 2011, 11.34 h

Suposo que, tractant-se de les joventuts de CiU i coneixent la seua llarga trajectòria de salvar els comptes d'Espanya al Congrés (sempre completament de franc), de pactar i donar poder al PP i de no dir res davant de les lleis i decrets genocides d'aquest darrer partit al País Valencià, la Franja i les Illes, quan paren d'emancipació nacional deuen referir-se a la d'Espanya davant dels mercats internacionals, no?

Proposo un canvi de nom per a CiU: tot aprofitant les sigles, podrien dir-s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.