directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Dues hores penjats en una atracció del Tibidabo

11 joves d'entre 10 i 27 anys van estar-se dues hores dalt de l'estació

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Al parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona se'ls deuria fer molt llarg el viatge a l'atracció de l'Hurakán als 11 joves que van estar-se dues hores penjats a 20 metres del terra. No va ser fins l'arribada dels bombers que els joves van poder descendir de l'atracció mitjançant una escala mecànica. Els fets van passar el diumenge del cap de setmana anterior quan el parc d'atraccions estava a punt de tancar.
tibidabo parc d'atracions barcelona hurakan huracan
L'atracció anomenada Hurakán al Tibidabo

Comparteix
   


Etiquetes
Molta gent quan puja a una atracció te diu allò de "més, més, una altra vegada!". No seria el cas dels 11 joves, el més petit de 10 anys i el més gran de 27, que van poder "gaudir" de l'atracció de l'Hurakán, aquella que dóna moltes voltes sobre el seu eix durant més de dues hores.

Els fets van passar el diumenge del cap de setmana anterior. El parc d'atraccions del Tibidabo estava a punt de tancar, com cada diumenge, a les 21 hores. De cop i volta, una avaria mecànica va deixar suspesos en l'aire els intrèpids viatges de la nau. A causa de l'avaria, l'atracció automàticament va paralitzar la maquinària i els joves van quedar suspesos a uns 20 metres del terra.

Fonts del Tibidabo han explicat que l'avaria era deguda al fet que les bateries de l'atracció, coneguda com a Hurakán, van deixar de funcionar. Els intents dels empleats van ser inútils i van haver d'acabar trucant als Bombers de Barcelona, que van arribar cap a les 21 hores. Així, doncs, amb l'ajuda d'una escala mecànica, els bombers es van elevar fins a la plataforma en la qual es trobaven els joves atrapats i van baixar un a un els nois.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Miquel fletxa Bages
29 de juny de 2007, 10.00 h

200 metres em sembla una mica (per no dir molt) "bèstia" tenint en compte que la torre Agbar fa uns 142m i l'Hotel Arts 154m... Suposo que voleu dir 20m!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.