directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Recoder tem que les eleccions encallin la participació catalana als aeroports

El conseller no veu factible que l'1 de gener puguin estar constituits els òrgans de gestió i control del Prat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, tem que el nou calendari electoral pugui encallar el procés de privatització i entrada del Govern en la societat de supervisió dels aeroports catalans. En declaracions a l'ACN el conseller s'ha referit al cas de l'Aeroport del Prat i ha indicat que serà complicat 'accelerar' el procés de configuració dels nous òrgans que se n'han de fer càrrec. El conseller ho ha explicat en una visita a l'Escola d'Estiu de les JNC que se celebra aquests dies a Santa Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), on ha valorat positivament l'avançament de les eleccions generals perquè considera que l'executiu espanyol es troba en una situació de 'transitorietat'.

Comparteix
   


Etiquetes
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha reconegut que sent 'certa preocupació' per alguns dels projectes que la conselleria manté amb el govern de l'estat com la privatització i entrada de les institucions catalanes a la supervisió de l'Aeroport del Prat, o dels aeroports de Reus i Girona: 'Espero que el nou calendari electoral no els comprometi', ha indicat el conseller.

En aquest sentit ha explicat que la previsió és que la configuració de la nova direcció de l'Aeroport de Barcelona s'allargui fins el mes de desembre i ha dit que 'és difícil d'accelerar'. Recoder ha recordat que el calendari estableix que el nou concessionari es faci càrrec de la gestió d'aquesta infraestructura l'1 de gener i que l'Ajuntament de Barcelona, els dels Baix LLobregat implicats i altres entitats econòmiques assumeixin l'òrgan de control.

'Aquest és un procés molt taxat', ha lamentat el conseller que ha recordat que aquest divendres el Consell de Ministres ha aprovat els terminis de la concessió aeroportuaria.

La Comissió Bilateral Estat-Generalitat va acordar la setmana passada la creació d'una societat de vigilància dels aeroports pel que fa a la concessió, formada per nou membres, dos dels quals els nomenarà la Generalitat.

Pel que fa a l'avançament de les eleccions generals, Recoder s'ha mostrat satisfet amb l'anunci que ha fet el president José Luís Rodríguez Zapatero perquè considera que l'executiu espanyol es troba inmers en una situació de 'transitorietat'. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
JEN fletxa CATALUNYA LLIURE
30 de juliol de 2011, 13.32 h

AMB POR NO ANEM BÉ!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
santsenc fletxa Vila de Sants
30 de juliol de 2011, 10.05 h

Al final als catalans sempre ens acaben passant per la pedra, tant PP com PSOE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.