directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

26.000 quilos de pipes de gira-sol per terra al Pont de Suert

Un camió ha patit un accident i ha bolcat a la N-230

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un camió que circulava per la N-230 entre el Pont de Suert i Areny en direcció a Lleida va bolcar el passat dijous al matí, cap a les vuit, i va perdre les 26 tones de pipes de gira-sol que transportava en el remolc. Sembla que el conductor, que resultà ferit lleu, circulava a una velocitat superior a la recomanada, pel que hauria perdut el control del vehicle. El punt on es va produir l'accident pertany al Pont de Suert, segons han concretat els Bombers de la Generalitat. Vegeu-ne l'espectacular foto.
camio accident pipes girasol
El camió accidentat a la N-230 / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
A vegades la gent s'empipa quan una colla d'adolescents ha estat asseguda tota una tarda en un banc d'un carrer menjant pipes sense parar i deixant totes les clofolles pel terra. Doncs imagineu quina cara deuria posar algú que complís aquest perfil en veure 26.000 quilos de pipes de gira-sol repartides pel terra. De fet, ho podeu observar vosaltres mateixos en l'espectacular fotografia.

L'accident ha tingut lloc cap a les vuit del matí, quan un camió de gran tonatge ha sortit de la carretera en el quilòmetre 113 de la N-230, entre el Pont de Suert i Areny, quan circulava en direcció a Lleida. Pel que sembla, el conductor circulava a una velocitat superior a la recomanada, de manera que hauria perdut el control del vehicle en traçar una de les nombroses corbes que presenta el traçat en aquesta zona. El conductor del camió ha resultat ferit lleu com a conseqüència de l'accident i ha estat traslladat a l'hospital de Vielha.

D'altra banda, les incidències circulatòries derivades de l'accident han estat mínimes, ja que en cap moment no s'ha tancat totalment el pas dels vehicles. Un dispositiu de la Guàrdia Civil ha anat donant pas alternatiu al trànsit, tot i que s'han registrat retencions de poca importància. Pel que fa al camió, els Bombers han concretat que pertany a l'empresa de Fraga Transportes Hermanos Vilas Labrador.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Xavier M. fletxa Barcelona
30 de juny de 2007, 01.01 h

El títol correcte ha de ser:
"26.000 quilos de pipes de gira-sol PER terra".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.