directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas considera el 20N una data 'curiosa'

El president de la Generalitat veu les eleccions generals com 'una oportunitat' per continuar fent 'la feina que s'ha de fer'

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat als catalans que vegin les properes eleccions generals com 'una oportunitat per seguir fent la feina que s'ha de fer' i aconseguir sortir de la crisi econòmica. Durant la inauguració del pavelló municipal de La Torre de Claramunt (Anoia), Mas ha valorat l'anunci fet aquest divendres pel president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, d'avançar les eleccions al 20 de novembre. El president del Govern ha considerat 'curiosa' aquesta data però ha afegit que el dia és el menys important. 'No ho mirem com un problema, mirem-ho com una oportunitat, en sentit positiu', ha declarat durant el seu parlament.

Comparteix
   


Etiquetes
Mas ha confiat que els catalans entenguin que les eleccions estatals s'han de veure 'en sentit positiu' i no 'com una llosa'. Ha considerat que aquests comicis poden ser una oportunitat de la qual Catalunya 'ha de saber treure profit'.

El president també s'ha referit a la situació econòmica actual, de la qual s'ha mostrat convençut que el país se'n sortirà 'si tothom fa la feina que ha de fer', des de famílies a empreses i governants. Ha recordat que no és la primera vegada que Catalunya viu moments difícils i ha assegurat que 'sempre ha trobat la manera' de superar-los.

Tot i això, ha dit que s'ha de fer entendre que 'els temps han canviat' i que coses que es podien fer fa uns anys ara ja no són realitzables. Entre d'altres coses, ha destacat que cal donar una oportunitat a les empreses dels país perquè puguin 'sortir endavant'.

El president, que s'ha mostrat orgullós de ser el primer president de la Generalitat que visita oficialment el municipi, ha aprofitat per anar a l'Ajuntament, inaugurar el carrer Major i el pavelló municipal d'esports Vinçó.

L'alcalde del municipi, Jaume Riba, li ha agraït la visita i ha assegurat que era un esdeveniment important per al poble, ja que aquest és un projecte que es va iniciar fa una dècada i que no ha pogut veure la llum fins ara.

El pavelló està situat al costat del camp de futbol i consta d'una superfície de 44 per 23 metres en pistes esportives aptes per a tots els esports d'equip. A més, té una sala de muisculació de 106 metres quadrats. La infraestructura ha tingut un cost de 1.939.011 euros, dels quals 871.400 els ha aportat la Generalitat a través de la Secretaria de l'Esport i 370.011 a través del Pla únic d'obres i serveis.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Joan fletxa Palamós.
1 d'agost de 2011, 12.11 h

#11 Sento dir-te - i ho he repetit i demostrat moltes vegades - que qui mana a CiU no es Mas. Aquest és la marioneta que fan servir i fan dir lo que volen en el moment oportú i amb càrrega suficient de refinat catalanisme-sobiranisme. Qui mana és el corrupte, pressumpte inocent, l'espanyolista Duran Lladre, exiliat ara a Madrid fins que sorti el judici i sentència del cas Fidel Pallarols. Cal explicar perque és el polític més ben valorat de l'Estat ?
Ah ! Miracle opusdeista ! Quin fàs... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Robert fletxa Castelldefels
31 de juliol de 2011, 23.43 h

La " Feina que s'ha de fer ", potser serà la de sotmetre encara més el nostre país als desitjos de l'estat Espanyol i continuar venent fum, car si vostè sr. Mas, intenta fer-nos creure que ens ensortirem de la crisi depenent de l'estat espanyol (amb govern del pp), això voldrà dir que no hi creu en una Catalunya lliure i plenament Sobirana. Ara ja no cal anar al Notari, ¿oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
gica fletxa Europa
31 de juliol de 2011, 19.15 h

#8 Et trobes ben confós, fill meu. Aquest que anomenes es fa dir "San" Josemaría (tot junt), però en realitat era un capellà catòlic i franquista, insignificant, que es deia JOSÉ MARIA ESCRIBA ALBÁS, que es va fer canviar el nom (per a major glòria seva, és clar) pel de JOSEMARÍA ESCRIVÁ DE BALAGUER, MARQUÉS DE PERALTA. Alguns l'anomenen el Sant marquès, avui dia.
Salut!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
gica fletxa Europa
31 de juliol de 2011, 19.07 h

#7 Estic completament d'acord amb tu, Carme. Somnies, però, quan dius "tots els partits independentistes". Jo encara no n'he vist cap, tret de SI, potser. I ara ja sembla que es volen fer enrere del que havien dit i presentar-se a unes eleccions estrangeres. Incoherents és el qualificatiu més suau que sentiran de mi, si s'hi presenten. Hem d'ignorar els ecspanyols, senzillament.
Tal com van les coses, la millor SOLUCIÓ és l'ABSTENCIÓ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Joan fletxa Palamós.
31 de juliol de 2011, 19.02 h

Tingueu confiança en el Senyor !! Ci U, i dos i tres i les vegades que convingui, treurà el país de la misèria, robo, insults, vexacions, etc. etc. etc. a que estem sotmesos i ho farà amb més delit a partir del 20N, dia sagrat en que franquistes, regionalistes conservadors i altres herbes han fet seu com a dia de justicia política i econòmica. A banda, pensem que a Madriz hi tenen una avalador cridat a ser el Salomó polític i Noë salvador de tempestes a més de representant del San... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
carme fletxa barcelona
31 de juliol de 2011, 18.25 h

Crec que el millor que es podria fer el 20N es no anar a votar. Tots els partits independentistes haurien de demanar l'abtenció i aixi demostrariem que no ens importa res el que està fent l'estat espanyol. Sigui quin sigui el resultat Catalunya sempre estarà subordinada a Espanya. Necessitem ja ser un estat propi. Hem de treballar tots de valent per aconseguiro.Visca Catalunya lliure d'Espanya


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
gica fletxa Europa
31 de juliol de 2011, 14.52 h

#5 I quina importància té qui guanyi a l'estranger? A l'Arturu li interessa perquè li interessen les poltrones. A mi, NO. La llàstima és que a Catalunya va guanyar un partit traïdor al País, i això ja no té remei.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Fernberg fletxa Santa Coloma de Gramenet
31 de juliol de 2011, 14.08 h

L'elecció de la data té la seva lògica: com que la gent de dretes en comptes d'anar a votar aniran tots al Valle de los Caídos, el PSOE tornarà a guanyar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Noemí fletxa Sabadell
31 de juliol de 2011, 13.42 h

La troba curiosa la data, en Mas?
Home, els espanyols tots són curiosos: Franco el van deixar morir o van comunicar la seva mort un 20-N, dia que el Fundador de Falange Ecspanyola José Antonio Primo de Rivera va morir...
http://ca.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Antonio_Primo_de_Rivera

Massa semblances, vol dir?
Potser sí, allà tots, TOTS són Iguals


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
gica fletxa Europa
31 de juliol de 2011, 09.01 h

'la feina que s'ha de fer'... però mai no dirà QUINA ÉS! Tal com correspon a un partit mitges tintes, dels del "sí, però no". Quan se'n cansaran els catalans que CiU els faci servir de titelles? Diguem prou! Mai més ni un sol vot als mitges tintes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.