directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC ofereix a CiU negociar esmenes parcials als pressupostos de l'Estat

Repta a la federació a no presentar cap 'esmena a la totalitat'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández, ha ofert avui a CiU negociar esmenes parcials als pressupostos de l'Estat per 2010 si és 'seriosa' i no presenta esmena a la totalitat. Pel PSC, CiU té l'oportunitat de demostrar si està 'al costat dels governs per fer front a la crisi, o si està al costat del PP en contra dels governs de Catalunya i d'Espanya'. Fernández ha acusat el PP de fer servir la crisi com a oportunitat per tornar a la Moncloa, mentre que de CiU n'esperen 'alguna cosa més'. Fernández ha confirmat el 'ple suport' del PSC al pressupost que ha aprovat aquest dissabte el Consell de Ministres.

Comparteix
   

En roda de premsa, Fernández ha reptat a CiU a no presentar una esmena a la totalitat als pressupostos de l'Estat per 2010 que avui ha aprovat el Consell de Ministres i no dexar sense comptes els ciutadans. Si no la presenta, la federació podrà demostrar que 'està al costat dels governs per solucionar els problemes de la ciutadania' en un context de crisi. Si la presenten, pels socialistes serà la mostra que la federació només 'aspira tornar de la mà del PP al govern de Catalunya i d'Espanya'.

A més, opina que si CiU no presenta l'esmena a la totalitat 'seria una bona notícia i demostraria que CiU encara manté elements de seriositat que històricament ha tingut i que ha perdut en aquesta darrera etapa'. Per tot plegat els ha demanat que repensin la seva intenció de presentar una esmena a la totalitat 'al costat del PP' i 'treballin en esmenes concretes' que els socialistes estan 'oberts' a 'dialogar per arribar a acords', això sí, 'dins el marc pressupostari que tenim complicat i difícil' per la crisi. Fernández ha carregat també contra el PP, a qui ha acusat d'aprofitar la crisi com a 'oportunitat per tornar a La Moncloa”. Si del PP els socialistes n'esperen 'poc', de CiU esperen 'alguna cosa més'.

'Ple suport' del PSC als pressupostos

El secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, ha confirmat el “ple suport” del PSC als pressupostos de l’Estat aprovats pel Consell de Ministres perquè “suposen un instrument útil i imprescindible per fer front a la crisi, donen més eines a qui més pateix els seus efectes i demanen un esforç suplementari a aquells qui més tenen en aquesta conjuntura econòmica”. En aquest sentit, Fernández ha destacat la importància, al seu criteri, d’uns pressupostos que, en clau catalana: “Incorporen el millor model de finançament que hem tingut mai i garanteixen, mitjançant la disposició addicional tercera, l’important volum d’inversió en infraestructures que el nostre país requereix”.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
28 de setembre de 2009, 09.10 h

Perqué us hauria d'ajudar CiU?...no teniu res a oferir, i ajudar-vos és ser còmplices de vosaltres. Déu mos en guard!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
27 de setembre de 2009, 15.58 h

Así me gusta que los politicos sean todos amigos y se ayuden en éste dificil arte, aunque sean de diferentes ideas lo principal es poder seguir viviendo como MARAJAS, del sudor de los demás cumpliendo sus objetivos, de ausentarse del parlamento cuando el jefe no está.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de setembre de 2009, 14.33 h

Home, si s'ha de pactar, i això val tant per CiU, com per ERC i qualsevol altre que hi pugui haver, doncs es pacta, però no serà amb ni pel que pugui dir un recader de tercera d'una sucursal, s'hi s'ha de pactar s'ha de fer al el màxim responsable de la central, es clar que amb la quantitad de vegades que ha mentit amb un desvergonyiment poques vegades vist al món mundial el millor fora votar no i a veure que passa, pitjor que ara no estariem, podeu pujar-hi de peus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.