directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Camps aconsegueix el segon múltiplex al País Valencià

Des del Ministeri d'Indústria es defensa la concessió

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La TDT, per a aquells que encara no sabem com acabarà de funcionar, és quelcom que ens fa mandra. Però d'altra banda, des de l'elit política s'intenta aconseguir el major nombre de llicències i canals. Les pressions en contra de TV3 per part del govern valencià han tingut els seus fruits. Joan Clos, ministre d'Indústria, ha signat una ordre que anticipa la planificació del segon múltiplex digital d’àmbit valencià, previst per al 2010.
TDT televisio digital terrestre
TDT

Comparteix
   


Etiquetes
Camps volia tenir més canals de TDT i al final ho ha aconseguit. En obtenir el segon múltiplex, cedit pel ministre espanyol d’Indústria Joan Clos, que ha signat una ordre que anticipa la planificació del segon múltiplex digital d’àmbit valencià, previst per al 2010, Francisco Camps tindrà quatre canals més de TDT, dos dels quals haurà de destinar a TV3 i el 33, o al 3/24, però dels altres dos en tindrà l'absolut poder.

El Ministeri d'Indústria espanyol assegura que el segon múltiplex atorgat al govern valencià té les mateixes característiques que el que s'ha atorgat al Principat i a Andalusia: és autonòmic però inicialment només donarà cobertura a les capitals. Per tant, segons Indústria, el recurs, anunciat ahir, contra aquest segon múltiplex no té cap base sòlida.

El ministeri té com a principal argument que a hores d'ara només s'ha atorgat un segon múltiplex a Catalunya, el País Valencià i Andalusia, i en tots tres casos, segons el govern espanyol, s'han seguit criteris tècnics de planificació "idèntics". També afirmen que la planificació del segon múltiplex s'ha fet tenint en compte les limitacions de l'espectre radioelèctric, per la convivència, momentània, del sistema analògic i digital.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.