directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Obrint Pas, Els Pets i La Troba Kung Fú reunits a l'Acampada 07

Aquests grups, entre d’altres, inclosos al cartell l’Acampada Jove 07 a Sant Celoni

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La rumba, el rock català i l’energia mediterrània, encarnats en La Troba Kung-Fú, Els Pets i Obrint Pas, sens dubte són els tres ingredients que situen l’Acampada Jove 07 com el referent de la música catalana actual. Per completar l’oferta, el festival obre les portes a tots aquells grups que reivindiquen un lloc predominant en l’escena catalana. Per això, en aquesta dotzena edició l’escenari principal acull Soul Atac, Burman Flash i Feliu Ventura, i la resta d’espais tindran com a protagonistes grups musicals en català guanyadors de diversos concursos de música i de maquetes celebrats arreu del territori.
acampada jove concert musica catalana sant celoni
L'Acampada Jove preveu ser altre cop un èxit / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
directe!cat, diari digital oficial de l'Acampada Jove, regularment us informa sobre les novetats més importants de l'Acampada Jove 07, que de nou es durà a terme a Sant Celoni. Avui us expliquem una novetat molt important: l'Acampada reuneix els tres puntals de l'escena catalana actual: Obrint Pas, Els Pets i La Troba Kung Fú.

Els de Constantí tocaran dijous 12 de juliol. L'endemà en una data terrorífica, divendres 13, serà el torn de La Troba Kung-Fú i, finalment,  dissabte 14 tocaran els Obrint Pas. Amb aquests grups, entre d’altres, són els que completen un espectacular cartell de l’Acampada Jove 07 que reuneix a Sant Celoni les tres bandes de música catalana més potents del moment.

Es dóna la casualitat, a més a més, que els tres grups arriben amb nou disc al festival. Si bé la banda liderada per Joan Garriga, La Troba Kung-Fú, ja fa més temps que va treure a la venta Clavell Morenet, en el cas d'Els Pets ha estat aquesta primavera quan han presentat el seu Com anar al Cel i tornar, igual que Obrint Pas, amb Benvingut al Paradís.

Els veterans Els Pets, consolidats com una referència indiscutible de la cançó catalana, apareixen després de tres anys de l’àlbum anterior, amb un nou treball del qual els crítics han subratllat el seu grau de maduresa. Per la seva part, Obrint Pas torna per vuitena vegada a l’Acampada Jove i serà l’encarregat de tancar la dotzena edició del festival. Finalment, la banda que debuta en aquest festival és La Troba Kung-Fú, que per primera vegada porta la seva rumba fins a Sant Celoni, per bé que alguns dels seus components com l’inconfusible cantant i acordionista, Joan Garriga, és un bell conegut de l’Acampada. El grup, nascut el 2005 i amb el primer disc al mercat aquest hivern, ha sabut guanyar el suport de bona part del públic així com de la crítica, i s’ha situat com a referent del panorama català actual.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.