directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fundacions de CDC i PSC també van rebre finançament del Palau de la Música

Com ho va fer també el PI d'Àngel Colom i Pilar Rahola · El PP no ha confirmat si la FAES també va rebre diners de Millet

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Fundació Internacional Olof Palme, presidida per l'exdiputada del PSC i consellera de la CCMA Anna Balletbò, i la Fundació Trias Fargas -el think tank d'Artur Mas- també van ser finançades pel Palau de la Música Catalana durant la presidència de Fèlix Millet, segons que informen avui El Punt i La Vanguardia. La carta anònima que va motivar l'inici de les investigacions judicials ja apuntava que Millet també hauria finançat la Fundació FAES del PP i El Periódico va informar ahir que Millet també va donar diners per liquidar els deutes del PI d'Àngel Colom i Pilar Rahola.
Anna Balletbò, PSC, CCMA, Olof Palme
Comparteix
   

La Fundació Trias Fargas va rebre un total de 500.000 euros del Palau de la Música. L'any 1999 la fundació va signar un conveni amb el Palau per un import anual d'entre 60.000 i 120.000 euros. En total, 500.000 euros. La signatura dels convenis estaria justificada, segons CDC, pel suport que la formació ha donat a l'entitat coral.

Els convenis de la fundació amb el Palau estan dipositats a la Sindicatura de Comptes i a la Conselleria de Justícia, que s'encarrega de tutelar les fundacions. Sembla que les quantitats es varen cobrar amb transferències bancàries des del Palau a comtes de la fundació.

Paral·lelament, Millet també va donar a la fundació socialista Olof Palme 1.000 euros entre el 2007 i el 2008 per poder assistir a uns esmorzars-tertúlia destinats a representants de les empreses que aporten diners a la fundació. Es dóna la circumstància que Balletbò és vocal de la junta del patronat del Palau de la Música.

El PSC es desmarca de Balletbò

El PSC ha negat avui que estigui vinculat a la Fundació Olof Palme. Fonts dels socialistes catalans han recordat que la Olof Opalme és una fundació privada comandada per l'exdiputada Balletbó. En aquest sentit, han recordat que la fundació vinculada al PSC és la Rafael Campalans.

Sirera no opina sobre la FAES

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el president del grup parlamentari popular al Parlament, Daniel Sirera, s’ha mostrat partidari d’investigar a fons la relació entre el cas Millet i els partits polítics, inclòs el PPC.

ERC no accepta donacions anònimes

El portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, va recordar ahir que el seu partit 'no accepta donacions anònimes' i que tenen una 'llarga trajectòria' en treballar perquè aquesta sigui una pràctica que desaparegui de la política catalana'. 'Tothom sap en aquest país que ERC no accepta donacions anònimes ni ara ni mai', reblà.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
6 d'octubre de 2009, 21.50 h

L,AMIC DEL MORILES VA ACUSAR A CONVERGENCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
ARA, ERC fletxa La Roca del Vallès
2 d'octubre de 2009, 18.42 h

Avui, la merda ja surt d'un corral cap l'altre. CDC i PSC, son la gran ESTAFA a Catalunya.

Els corrals convergent i sociata, AMAGARAN i faran FONDRE el cas MILLET amb el suport del PP, per la part que li pertoca que no es poca.

Tal i com va passar amb el 3% de Maragall a Mas, res de res.

30 anys de claudicacions nacionals des de la transició i a mans de SOCIATES i CONVERGENTS, donen per omplir i escampar la merda per tota la nació. Això només a fet que començar, si abans ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Gironí fletxa Girona
2 d'octubre de 2009, 16.57 h

Ai caram! Cada dia que passa se saben més coses. Per això no han detingut a el tal Millet, cony si hi esta tot deu implicats i tots es tapen! Bé tots no (on ets EX de l'Estartit, tu que només fas que fotre merde sobre Esquerra?). Per això no tira endevant la llei de finançament dels partits impulsada per ERC...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Barcelona
2 d'octubre de 2009, 16.51 h

Aquí es percep clarament que tots el partits catalans estàn esquitxats per l'"afer Millet", excepte ERC, l' únic partit que no accepta donacions anònimes.

ERC mans netes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Alexia fletxa Manlleu
2 d'octubre de 2009, 16.04 h

Ho veus PSOEmontillista Anna Balletbó que qui es dedica a escampar merda acaba esquitxat?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 d'octubre de 2009, 14.54 h

Por lo que leo el ESTAFADOR Millet era el financiador de todos los partidos politicos, les daba 10 millones y le firmaban un recibo por 20, los 10 restantes se los quedaba él en billetes de 500 euros, todos ganaban.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.