directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un regidor de PxC va elaborar pamflets xenòfobs durant les municipals

El regidor Joan Carles Fuentes ho ha admès

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El regidor de l'Ajuntament de Vic, Joan Carlos Fuentes, va comparèixer aquest dijous al jutjat d'Instrucció número 4 i va admetre davant del jutge haver repartit un pamflet que ridiculitzava els immigrants. Fuentes, però, assegura que ell se'l va trobar a "la bústia" de casa seva. Per tant afirma no ser ell el creador del text sinó que tan sols va anar a fer fotocòpies. El polèmic pamflet el va repartir just abans de les eleccions municipals del passat 27 de març.
plaça major de vic osona capital
Plaça Major de la Capital d'Osona, Vic

Comparteix
   


Etiquetes
A pesar que el líder de Plataforma per Catalunya (PxC), el franquista Josep Anglada, tingui clar que la imatge que ha de donar el seu partit no és la d'un partit xenòfob i d'ultradreta, les tendències reals de la formació no es poden ni amagar sota les seves pedres. Malauradament, aquest partit és la segona força a l'Ajuntament de Vic.

Ara el regidor de Vic de PxC, Joan Carles Fuentes, que ja estava acusat d'un presumpte delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques, ha reconegut que va fotocopiar i repartir més de 3.000 pamflets i butlletes de to clarament racista.

El regidor va comparèixer aquest dijous al jutjat d'Instrucció número 4 i ho va admetre davant del jutge. El pamflet que va repartir ridiculitzava els immigrants però Fuentes assegura ell se'l va trobar a "la bústia" de casa seva. Per tant afirma no ser ell el creador del text sinó que tan sols va anar a fer fotocòpies. El polèmic pamflet el va repartir just abans de les eleccions municipals del passat 27 de març.

L'advocat denunciant La part acusadora ha valorat el fet com "especialment greu", perquè atempta directament "contra la convivència a la ciutat de Vic". Fuentes ha atacat la comunitat musulmana al difondre amb "informacions falses i manipulades", i a més, simular "una autoria falsa"



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Sergio Quero fletxa Sabadell
29 de juny de 2007, 18.27 h

No només han elaborat pamflets xenòfobs els de PXC sinó que el partit republicano español també a Sabadell i a moltes més poblacions. Vaig poder veure en un pamflet '' TOLERÀNCIA ZERO AMB LA IMMIGRACIÓ '' , en fi, amb aquesta gent ja se sap el que es juga.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.