directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP de Lleida defensa el guàrdia urbà que va posar una multa per portar el CAT a la matrícula

Manso acusa l'alcalde Ros "d'incitar a incomplir la llei" per dir que la policia local no té ordres de multar per aquest fet

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El Partit Popular de Lleida dóna suport al guàrdia urbà que divendres passat va multar un conductor amb 200 euros per dur el CAT a la matrícula del seu vehicle. La portaveu dels populars a la Paeria, Imma Manso, ha reclamat aquest dijous a l'equip de govern socialista que respecti la legalitat i 'defensi fermament l'actuació de la Guàrdia Urbana en l'exercici de les seves funcions'. Manso ha demanat també a l'alcalde, Àngel Ros, que aclareixi les seves declaracions on afirmava que la policia local no té ordres de multar per aquest fet ja que, segons diu, 'inciten a incomplir la llei'. El PP apunta que qui vulgui portar el CAT ho pot fer en qualsevol altre lloc del vehicle tret de la matrícula. La portaveu del grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Lleida, Inma Manso, ha manifestat que 'tothom ha de respectar la legalitat' i que el fet d'enganxar a la matrícula qualsevol tipus d'inscripció 'està prohibit pel Reglament General de Vehicles', la qual cosa és 'objecte de sanció. Manso ha afegit que aquest és 'un fet que l'equip de govern hauria de saber i de respectar', i ha apuntat que qui vulgui portar el CAT ho pot fer en qualsevol altre lloc del vehicle que no sigui la matrícula.

Comparteix
   


Etiquetes
Manso ha explicat també que demanarà explicacions a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, després que aquest va assegurar a través de les xarxes socials que la Guàrdia Urbana 'no té ordre de multar vehicles amb CAT'. Aquestes declaracions 'desafortunades', segons els populars, 'inciten a incomplir la llei'. El PP també ha expressat el seu suport a l'actuació de la Guàrdia Urbana 'en defensa dels interessos de tots els ciudatans i ciudatanes de Lleida' i ha mostrat el seu respecte a les seves funcions 'com a garants de la legalitat, malgrat que això a alguns no els agradi'.

La Guàrdia Urbana de Lleida va multar divendres passat a la Rambla de Ferran de la ciutat un conductor per portar enganxat el CAT a les plaques de matrícula del seu cotxe. L'agent hauria demanat al propietari del vehicle que arrenqués els adhesius i, tot i que aquest va accedir, va ser sancionat igualment amb 200 euros de multa. També es va negar a dirigir-se al sancionat en català.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
atlasac fletxa Vila-real
13 d'agost de 2011, 11.28 h

Un mal son el té consevol oi? l´altre dia vaig sommiar que jo era l´hereu de franco català, i.... vaig DECRETAR que TOTS,TOTS,els enemics dels catalans URGENTMENT quedaven DESERTATS en 48 hores incautats TOTS els seus bens....viuiem uns anyets com els reixos no?.....a més d´un poble va passar això!! NO US DONA RABIA QUE CAP.CAP,dels que es diuen NOSTRES Polítics aisguin PROTESTAT dels CRIMINALS ASSASSINS GENOCIDIS que amb el castellà ens estan MATANT ASSASSINAN i ENTERRANT el catala? i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Ll.B fletxa Granollers
12 d'agost de 2011, 19.01 h

La solució passarà per anar a comprar i matricular els cotxes a Andorra. A no ser que hi hagi algún gestor que s'encarregui ell mateix dels tràmits i ens facilitil el cotxe ja matriculat a la nostra localitat o entorn.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
JEN fletxa CATALUNYA LLIURE
12 d'agost de 2011, 15.41 h

si el PP existeix, és pq la gent encara viu amb por. Vet aquí l'aliment d'aquestS que actuen amb prepotència.
I si no hi ha llei que faci que l'hurbà obligui un ciutadà català a treure cap enganxina. pq s'ha fet?
No serà que aquest Hurbà ja havia rebut instruccions de l'amo/s. Pq sense ànim d'ofendre.... La guardia hurbana no destaca per la seva preparació i inteligència. Que no s'ofengui cap policia local!!! Que no generalitzo. Pq conec hurbans molt ben preparats, això sí!!! s'... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
12 d'agost de 2011, 13.20 h

#8 Estic completament d´acord amb tú Josep. Però aixo no treu que per aconseguir el nostre objectiu, ens tinguem que deixar maltractar verbalment quan aquesta banda de "cafres i casposos" ens ataca frontalment. Com diu algun "rossegador" per aquest forum, potser som pocs, però pel que fà a mi, sempre m´hi trobaràn per combatre´ls com sigui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Josep fletxa Barcelona
12 d'agost de 2011, 12.47 h

Tot aquet assumpte de les enganxines del CAT a les matrícules ja comença a cansar. En comptes de perdre el temps malgastant energies fent-nos palles mentals en tonteries que no ens porten enlloc, el que hem de fer ès deixar-nos d'hosties i anar a sac per tenir estat propi ja. Quan siguem el que hem de ser no tindrem cap necessitat de discutir sobre enganxines ni xorrades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
12 d'agost de 2011, 11.39 h

#5 Si normalment es questió de cada especie ,que unes procreen més que les altres. Efectivament les rates us multipliqueu més rapidament, per aixo els que a part de procrear fem anar el cervell ,varem inventar els raticides, perque la vostra especie només es preocupa de "fotre el menjar dels altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
atlasac fletxa Vila-real
12 d'agost de 2011, 10.46 h

Mireu aquests del PP estan acostumats a dir ELS d´ETA SON UNS ASSASSINS un milió de vegades ho haveu escoltat? més, més,més.... però se suposa que NOSALTRES tenim? uns polítics també o NO!! algú a escoltat que aquests Polítics nostres? d´ELLS!!! que també MATA el castellà el català algú que els aixgui dit ASSASSINS? o si voleu el castellà MATA el CATALA algú els a dit CRIMINALS!! ique tú, que tú, que tú hauràs VOTAT a favor d´aquests CRIMINALSo ASSASSINS? directa o INDIREC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 d'agost de 2011, 01.21 h

"tothom ha de respectar la legalitat".

En temps de Franco també la aviem de respectar la "legalidad" i si afusellaven a alguna persona, callar!
Si la gent hagués respectat la "legalidad" encara estaríem en dictadura!

Res a canviat a Espanya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.