directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 14:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Diumenge reneix El 9 Esportiu de Catalunya

Serà l'únic diari d'esports pensat i escrit íntegrament en català

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El 9 Esportiu de Catalunya, que va néixer com a publicació el 2 de gener del 2002, enceta una nova etapa com a diari d’esports independent i es podrà trobar a tots els quioscos de Catalunya a partir de diumenge, dia 14 d’agost. Amb un nou disseny i amb 40 planes a tot color, serà l’únic diari esportiu pensat i escrit en català que competirà al quiosc amb les capçaleres en castellà editades des de Barcelona i Madrid. En aquest nou repte, El 9 Esportiu vol mantenir l’aposta per fer un periodisme esportiu de qualitat, rigorós i plural des de la perspectiva i els referents nacionals que li són propis. El 9 serà un diari competitiu en la informació del dia a dia però buscarà apostes informatives pròpies i genuïnes i tractarà en profunditat temes de país com ara el seguiment de la vida de les institucions, federacions i clubs catalans i el tractament de les nostres seleccions nacionals.

Comparteix
   


Etiquetes
El 9 s’estructurarà a partir de sis grans seccions: Opinió, Barça, Espanyol, Més Futbol, Futbol.cat i Més Esport. Farà una àmplia cobertura informativa del Barça, que no anirà en detriment del seguiment de l’Espanyol, que  tindrà secció pròpia, i del futbol català, del qual pretén ser referent. Però, fidel als seus principis, farà un acurat seguiment de totes les disciplines esportives, del bàsquet a l’atletisme i la natació, i del món del motor a l’handbol, el rugbi o l’hoquei sobre patins. Tot l’esport català d’elit trobarà cobertura a les planes d’aquest diari amb referents nacionals. Hi haurà també una aposta clara per l’opinió, a la qual dedicarà diàriament quatre pàgines i la contraportada del diari.

El 9 Esportiu es podrà  consultar des de qualsevol lloc del món a través d’internet.  Per accedir a l’edició digital del diari, que també es posarà en marxa aquest diumenge, cal fer una subscripció, al preu de 36 euros anuals.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Noemí fletxa Sabadell
14 d'agost de 2011, 12.51 h

#1 Si en Jordi Grau, el seu director, no m'enganya, el 9 Esportiu es vertebrerà a partir de la UNITAT dels PAÏSOS CATALANS i no com la resta de diaris escrits en català (o no), en que ecspanya passa per sobre de Catalunya i tot l'enfoc és hispanocèntric.
Si cal, ja li trauré el fuet.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
14 d'agost de 2011, 11.40 h

Jo el comprare dema per a veure com el Barça a donat pel cul al madriz de murinyo.
hahahhaha
VISCA EL CATALA
INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
14 d'agost de 2011, 11.11 h

Jo he anat a adquirir el 9 tot sabent que perdia el temps, desde que he perdut la salut ja no arriba res de res en català ni TV-3 però......sembla, sembla, que la estic recuperant......si és aixís ja podeu preparar-vos....perqué SERE MOLT, MOLT, més FORT!!!.... i el primer que faré es FOTER-LI CANYA A EL TEMPS PROU!!!! DE GUANTS BLANS!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.