directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Diumenge reneix El 9 Esportiu de Catalunya

Serà l'únic diari d'esports pensat i escrit íntegrament en català

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El 9 Esportiu de Catalunya, que va néixer com a publicació el 2 de gener del 2002, enceta una nova etapa com a diari d’esports independent i es podrà trobar a tots els quioscos de Catalunya a partir de diumenge, dia 14 d’agost. Amb un nou disseny i amb 40 planes a tot color, serà l’únic diari esportiu pensat i escrit en català que competirà al quiosc amb les capçaleres en castellà editades des de Barcelona i Madrid. En aquest nou repte, El 9 Esportiu vol mantenir l’aposta per fer un periodisme esportiu de qualitat, rigorós i plural des de la perspectiva i els referents nacionals que li són propis. El 9 serà un diari competitiu en la informació del dia a dia però buscarà apostes informatives pròpies i genuïnes i tractarà en profunditat temes de país com ara el seguiment de la vida de les institucions, federacions i clubs catalans i el tractament de les nostres seleccions nacionals.

Comparteix
   


Etiquetes
El 9 s’estructurarà a partir de sis grans seccions: Opinió, Barça, Espanyol, Més Futbol, Futbol.cat i Més Esport. Farà una àmplia cobertura informativa del Barça, que no anirà en detriment del seguiment de l’Espanyol, que  tindrà secció pròpia, i del futbol català, del qual pretén ser referent. Però, fidel als seus principis, farà un acurat seguiment de totes les disciplines esportives, del bàsquet a l’atletisme i la natació, i del món del motor a l’handbol, el rugbi o l’hoquei sobre patins. Tot l’esport català d’elit trobarà cobertura a les planes d’aquest diari amb referents nacionals. Hi haurà també una aposta clara per l’opinió, a la qual dedicarà diàriament quatre pàgines i la contraportada del diari.

El 9 Esportiu es podrà  consultar des de qualsevol lloc del món a través d’internet.  Per accedir a l’edició digital del diari, que també es posarà en marxa aquest diumenge, cal fer una subscripció, al preu de 36 euros anuals.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Noemí fletxa Sabadell
14 d'agost de 2011, 12.51 h

#1 Si en Jordi Grau, el seu director, no m'enganya, el 9 Esportiu es vertebrerà a partir de la UNITAT dels PAÏSOS CATALANS i no com la resta de diaris escrits en català (o no), en que ecspanya passa per sobre de Catalunya i tot l'enfoc és hispanocèntric.
Si cal, ja li trauré el fuet.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
14 d'agost de 2011, 11.40 h

Jo el comprare dema per a veure com el Barça a donat pel cul al madriz de murinyo.
hahahhaha
VISCA EL CATALA
INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
14 d'agost de 2011, 11.11 h

Jo he anat a adquirir el 9 tot sabent que perdia el temps, desde que he perdut la salut ja no arriba res de res en català ni TV-3 però......sembla, sembla, que la estic recuperant......si és aixís ja podeu preparar-vos....perqué SERE MOLT, MOLT, més FORT!!!.... i el primer que faré es FOTER-LI CANYA A EL TEMPS PROU!!!! DE GUANTS BLANS!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.