directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

PxC contraataca i denunciarà a la regidora de Salt per 'injúries i calumnies'

Repudia les declaracions 'rancunioses' i 'ofensives' de Juana Dolores Martínez

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat aquest dissabte que denunciarà a Juana Dolores Martínez, la regidora de PxC de Salt que ha presentat la dimissió per 'pressions i amenaces' perquè deixés el seu company sentimental d'origen camerunès. El partit de Josep Anglada la denunciarà 'per injúries i calúmnies' perquè ha manifestat, en diferents mitjans de comunicació, que 'ha rebut amenaces i ha acusat de nazi al partit en reiterades ocasions'. A través d'un comunicat, PxC ha repudiat les declaracions 'rancunioses i ofensives' de Dolores Martínez i desitja que tingui l'oportunitat de 'demostrar-ho tot davant d'un jutge el més aviat possible'.

Comparteix
   


Etiquetes

Martínez denunciarà el partit per danys i perjudicis. En una entrevista a l'ACN, ha explicat que no va tenir més remei que dimitir 'perquè no es podia aguantar', en referència als insults dels seus companys de partit perquè deixés la seva parella, amb qui es casarà el febrer de l'any que ve. 'Ha durat el suficient perquè m'enfonsi com a persona', ha confessat, i ha revelat que li van arribar a dir que es donés de baixa 'perquè no pots estar amb un negre i estar amb nosaltres'.

El regidor de PxC Carles Bonet ha explicat que ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, i amb la mateixa Juana Dolores Martínez. Segons el comunicat del partit, l'alcalde de CiU li ha ofert a Bonet i a Martínez 'un vomitiu acte de transfuguisme i passar-se al grup mixt'. 'A Bonet li ha dit que abandonés PxC i a Martínez que no fes afectiva la seva dimissió per poder continuar al consistori format par del grup mixt per tal d'assolir una majoria absoluta al consistori de Salt'. En aquest context, PxC considera que 'el show de Juana Dolores Martínez i el penós oferiment de Torremadé ha estat un muntatge de Convergència i Unió'. 

En aquest sentit, el president de PxC, Josep Anglada, ha manifestat que 'la mafiosa i aberrant estratègia de Torremadé és clara i necessita dos regidors per sumar majoria i com a tants altres polítics de CiU no ha tingut cap tipus de rubor a l'hora d'intentar comprar als edils escollits pel poble democràticament per defensar les sigles i els principis de Plataforma per Catalunya'. Anglada ha acusat a alguns polítics de CiU d'estar 'criats políticament en la cultura del 3%, i haver vist que en el seu partit surt gratis veure's involucrat en casos com el de Banca Catalana, el Pretòria o el del Palau'. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Karme fletxa Alt Penedès
14 d'agost de 2011, 10.30 h

Aquest es el tema dels polítics i "politiquets" en general. El que vota el poble no es important, el que de veritat importa son els pactes i acords per sota mà, fent el que sigui per estar a la poltrona, pel poder, per governar, però no per beneficiar als que els han escollit, mes aviat per beneficiar-se'n ells, els seus interessos personals i les seves butxaques. Ja us ho fareu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Roger fletxa Figueres
14 d'agost de 2011, 09.41 h

Bona pregunta Carles.

"que no es fes afectiva la seva dimissió..." Què vol dir, que no s'ho prengués malament? XD


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Carles fletxa Barcelona
14 d'agost de 2011, 06.35 h

Qui és més dropo de tota aquesta trepa? La Sra Martínez ja sabia a quina mena de banda mafiosa es ficava


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.