directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras obre la porta a una col·laboració amb SI

López Tena va plantejar una coalició de cara a les generals si Alfred Bosch acaba sent el candidat republicà

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L'encara candidat a la presidència d'ERC, Oriol Junqueras, ha obert aquest dimarts la porta a una col·laboració amb SI i amb qualsevol altre partit que comparteixi els objectius dels republicans i tingui voluntat de sumar. En declaracions a les festes de Gràcia, Junqueras ha assegurat que el seu partit 'obre les portes, les orelles i les mans per treballar conjuntament amb qui sigui' en la línia de defensar la independència de Catalunya, els valors republicans i l'increment de l'estat del benestar. Ha reaccionat així a les declaracions a l'ACN del diputat de SI Alfons López Tena, que va plantejar una coalició de cara a les generals si Alfred Bosch acaba sent el candidat republicà.

Comparteix
   


Etiquetes

Junqueras ha recordat que ERC té uns objectius molt clars que es resumeixen en les seves sigles, i ha deixat clar que si algú vol ajudar-los a treballar per assolir-los estaran llavors 'encantats de col·laborar, de participar, de donar la mà, d'acollir i de treballar amb molta gent'.

'Obrim les portes, les orelles i les mans per treballar conjuntament amb qui sigui per assolir aquests objectius i també amb aquesta actitud adequada de voler sumar', ha insistit Junqueras, que ha donat la benvinguda a una col·laboració amb tothom qui vulgui treballar amb rigor i bona voluntat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
Joan fletxa Palamós.
18 d'agost de 2011, 16.18 h

#20 - Totalment d'acord amb tu però a nosaltres ens falta gent o dirigents veritablement independentistes, no els sòmines que tenim al davant de partits pseudocatalanistes que ens han traït.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Robert fletxa Castelldefels
18 d'agost de 2011, 13.29 h

#10 Company, llavors, ¿amb qui haurem de pactar?, ¿amb qui assolirem la fita d'aconseguir un estat propi?, ¿amb el psc?, ¿nosaltres sols?. Evidentment que la independència per se no és pas una ideologia, però ara bé, crec que hem de ser conscients dels moments dramàtics a tots els nivells que vivim, amb un estat espanyol entestat a enfonsar d'una vegada per totes la nostra economia, negant deliveradament inversions en infrastructures bàsiques, carregant-se amb un curòs pla estratègi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
18 d'agost de 2011, 02.19 h

#19 Posar a Bosch de primer ...molt bé...però si segueixen els de sempre just al seu darrera de què serveix? Només per obtenir un nou fracàs i de pas carregar-se a l'independentisme. Som 500000 els votants independentistes latents (de moment) i ens mereixem un gest més important. Quina enveja Bildu!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
17 d'agost de 2011, 22.11 h

Cap al Bildu català!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
17 d'agost de 2011, 21.44 h

#18 Quina mania amb els resultats a Barcelona, quins resultats va treure ERC a per exemple, Lleida, Girona, TArragona, Santa Coloma de Gramenet, o per exemple Vilanova i la Geltru o sense anar mes lluny a SAnt Cugat. A BArcelona era i es discutible la candidatura de Joan Laporta, però ERC millor dir Esquerra on va anar a soles...........nomes cal mirar els resultats.......a Girona ciutat molt mes catalanista i propera a ERC que va passar? Cal retornar a ERC i recuperar un projecte cohesionador... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Violant fletxa St. Cugat del Vallès
17 d'agost de 2011, 18.35 h

Totalment d'acord amb el comentari de Robert de Bcn. A ERC més que cares noves es necessita un millor funcionament organitzatiu. Que quan la direcció d'una secció local guanya unes eleccions d'una menera bruta hi hagi els mecanismes per foargitar-los, en lloc de fer els ulls grossos i les orelles sordes. En quan a anar plegats a Madrid amb altres opcions, només cal mirar els resultats de Bcn.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
santsenc fletxa Vila de Sants
17 d'agost de 2011, 16.30 h

#13 Com has posat com a exemple, CiU és un partit de centre dreta que tant pot pactar amb PSOE com amb el PP. ERC posiblement mai podrà posar-se d'acord amb el PP. L'estratègia d'aillar a CiU volen fer veure que només volen pactar amb el PP potser interessi molt al PSC, tot i que la realitat és que per defensar el català a Europa sempre es troben ERC, CiU i IC. Ara sembla que les esquerres han de estar forçosament enfrontades amb les retallades, i és pot criticar que les retallades es f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Joan fletxa Palamós.
17 d'agost de 2011, 16.16 h

#10 - El problema greu de l'independentisme no és de pocs diputats sinó de que els que hem tingut n'han resultat una colla de traidors, covards, pallassos i entregats al poltronisme en totes les seves versions.
Més pallassada vergonyosa i submisa que la que va fer ERC gràcies al seu engreït Puigcercós (el penjabanderes espanyoles), no es pot cometre. Tots plegats en aquets anys de democràcia han jugat a res, enganyant a moltíssims catalans que Sí volen una independència però que l'ha... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
SCOLANUS fletxa barcelona
17 d'agost de 2011, 14.41 h

Noemi, un proverbi chines diu SI NO POTS AMB EL TEU ENEMIC ,POSAT DINTRE DE CASA SEVE I DESTRUIXLO be no et confong uis el sr Lopez Tena no necessita la poltrona per viure ni de aqui ni la posiple allá .aixó dona garantia per ELL sap com pensen ,las seves lleis i els seus errors .
VINCA TOTS JUNTS SUMEN (disculpes al company que verem fer una juguesca d un café ,a lo millor pago io)


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Santi Vidal fletxa Barcelona
17 d'agost de 2011, 14.03 h

Vinga, va ! Aquest és el camí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.