directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Alfred Bosch assegura que Ridao són 'germans en la mateixa causa'

Creu que no es poden afrontar les properes generals amb els mateixos discursos de fa quatre anys

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat a encapçalar la llista d'ERC en les properes eleccions generals Alfred Bosch ha assegurat aquest dimarts que Joan Ridao i ell no són rivals, sinó 'germans en la mateixa causa'. 'Som dins de la mateixa barca', ha remarcat en declaracions als mitjans abans de visitar les Festes de Gràcia. Bosch ha fet la seva primera aparició pública acompanyant qui serà el futur president republicà, Oriol Junqueras, i ha aprofitat per avisar que no es poden afrontar les eleccions generals amb els mateixos discursos de fa quatre anys. Bosch ha fet un paral·lelisme entre les festes de Gràcia i les primàries d'ERC, assegurant que igual que els carrers compateixen 'fraternalment' per ser el més ben guarnit, també Ridao i ell ho fan per encapçalar la llista en les properes eleccions generals.

Comparteix
   


Etiquetes
En la seva primera aparició davant dels mitjans, Bosch ha mostrat la seva satisfacció per estar participant en aquest procés, que està, ha dit, 'molt ben encarrilat'. En qualsevol cas, i mentre encara recull avals entre la militància i el consell nacional, Bosch ha assegurat que l'oferta perquè Ridao sigui el seu número dos es manté. 'No som enemics, som companys fraternals dins de la mateixa barca, i tots anem al mateix lloc i pensem el mateix', ha reiterat.

Això sí, ha reconegut una 'diferència d'estil i de trajectòria', segurament el motiu pel qual el mateix Junqueras, ha explicat, el va escollir com el seu candidat. Bosch ha apostat per traslladar a ERC el mateix model participatiu del barri de Gràcia, amb un teixit associatiu envejable. Ha avisat, en aquest sentit, que en els últims anys han passat 'coses molt grosses' a Catalunya, i, precisament per aquest motiu, els republicans no es poden presentar a aquestes eleccions generals 'amb els mateixos discursos'.

Sobre el procés de primàries, Oriol Junqueras ha assegurat que ell està obert a tots els instruments que preveuen els reglaments del partit. De fet, ha assegurat que ell està 'encantat de portar la democràcia tan enllà com sigui possible' i de que la gent pugui participar. És més, ha subratllat que el seu candidat encarna precisament tots aquests elements, com a impulsor de la consulta independentista a Barcelona.

En general, Junqueras ha assegurat que està 'molt satisfet' de com està avançant el procés de canvi de lideratges dins d'ERC, amb una aposta 'adequada per l'obertura, la renovació i la centralitat'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Mammamia fletxa Barcelona
18 d'agost de 2011, 12.33 h

Tant de bo guanyi el sr. Ridao i ERC s'enfonsi definitivament perquè molts obriu els ulls. Ah, no! que a les sectes els fidels segueixen les seves divinitats fins les últimes conseqüències. Si després de passar de 24 diputats a 10 diputats en pocs anys molts no heu obert els ulls ja no cal que ho torneu a fer... Aneu a dormir i fareu un favor a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
SCOLANUS fletxa barcelona
18 d'agost de 2011, 11.55 h

no tinc res personal contra el Sr.Ridao,ara encare no a dit ni una paraula de que le seve politica deixara de ser continuista i es posara a les ordres del nous temps ,que demanan la INDEPENDENCIA via lo que sigui pero plantan cara ,si no es aixis no te res mes a fer a madrid,partant que deixi pas a noves persones TOTS JUNTS SUMEN ( i si no a casa)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Violant fletxa St. Cugat del Vallès
17 d'agost de 2011, 18.20 h

En Ridau és un gran candidat. Tant ell com els altres companys de partit, han treballat de valent a Madrid i cap persona podrà fer més feina de la que ells han estat fent. Deixem-nos de buscar salvadors. Sempre sospito dels que fan feina dins la societat civil però ràpidament passen factura.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Palamós.
17 d'agost de 2011, 16.30 h

Sembla mentida que l'il-lusió de veure la nostra terra lliure us faci tenir una vena als ulls. Ridao ? Tan ell com el partit que representa NO han presentat enlloc i amb la fermesa que cal una protesta formal i definitiva sobre l'expoli a que estem sotmesos. Amb tants anys i 16 diputats han anat fen la gara gara, el puta i la ramoneta i prou !!! Els ha interesat molt més el Poltronisme que l'independència, se n'han fotut d'ella. Quants anys més s'ha d'anar a Madrid a fer el mussol ? A deman... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
santsenc fletxa Vila de Sants
17 d'agost de 2011, 12.46 h

#1 sobretot té credibilitat entre els diputats del PSOE. Es hora de tornar a posar la R de Republicans i la C de Catalans amb més força a les sigles de ERC, només cal veure les tendències electorals per saber el que demana la gent. Desprès del 10 de juliol hi ha un abans i un després. Ridao en lloc d'enfrontar-se als nous corrents hi podria col·laborar si no hi discrepa tant, li han ofert el segon lloc a les llistes, o potser s'estima més pactar amb el PSC que amb SI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pili fletxa Barna
17 d'agost de 2011, 12.18 h

En Ridao es una persona molt válida, seria una llástima que no anés de nº 1 a Madrid, sap parlar, sap vestir, etc. i té una credibilitat a Madrid que en Bosch ancara o té que demostrar.
Una persona com Ridao, seria trist que la deixesim perdre, no estem sobrats a ERC de gent com ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.