directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ortega coincideix amb Rubalcaba en la necessitat de reorganitzar les diputacions provincials

La vicepresidenta creu que el candidat socialista fa la proposta per marcar un 'perfil' diferent al del govern espanyol

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es nostra partidària de reorganitzar les diputacions provincials, una idea que, aquest dimarts, ha proposat el candidat socialista a les properes eleccions generals, Alfredo Pérez Rubalcaba. Ortega opina que a Catalunya 'no tenen sentit', i hi afegeix els consells comarcals de l'àmbit metropolità. 'Cal una administració molt mes eficient, eficaç, menys burocràtica i menys costosa', ha afirmat. Tot i això, considera que la proposta de l'ex ministre de l'interior és una forma de marcar un 'perfil de candidat' diferent al del govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

Comparteix
   


Etiquetes
M'agradaria que Rubalcaba hagués pensat el mateix ara fa quatre anys i que ho continués pensant després del 20N', ha afegit. La vicepresidenta del Govern ha recordat les negociacions que va portar amb el Ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, i que li va mostrar la poca predisposició del govern espanyol a modificar els límits provincials per permetre la creació de les set vegueries catalanes. 'L'estat espanyol sempre ens ha girat la cara al voltant d'una nova organització territorial de Catalunya', ha destacat. Joana Ortega ha citat les vegueries com la forma de 'mancomunar els serveis i donar resposta a les demandes del territori'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
18 d'agost de 2011, 17.46 h

#2 L'Ivan té tota la raó. Com és possible que aquesta IMPRESENTABLE MENTIDERA DE LA JUANA ORTEGA (no són insults, només són els adjectius que milor la descriuen atenent als fets) segueixi ocupant un càrrec públic? Per molt menys que el que ella va fer a Alemanya va haver de dimitir un ministre!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Noemí fletxa Sabadell
17 d'agost de 2011, 12.18 h

Que eliminin diputacions, que eliminin les províncies Comunitats autònomes, si volen que creïn zones geogràfiques comuns: Castillas amb Múrica Santander, Astúrias i Aragó; Extremadura i Andalusia i que deixin la possibilitat de federar-se Catalunya, Illes Balears i València; La resta ja està bé: Euskal Herria amb Navarra i Galícia. I Les ciutat autònomes, cap al Marroc.
Fora Problemes. Les 17 autonomies les van crear ells per deslegitimar la nostra Nació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
jaume fletxa lleida
17 d'agost de 2011, 10.42 h

De reorganitzar rés, tancar i liquidar, estem a Europa a veure si d´una vegada s´en donen compte a les Espanyes. Parasits al carrer, no por ser d´una altra manera, al damunt es plé de funcionaris aburguesats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ivan fletxa Avinyó
17 d'agost de 2011, 10.10 h

És intolerable que aquesta dona encara sigui portaveu. En un país seriòs una persona que ha falsejat el seu currículum seria impensable que formés part d'un Govern, però ja se sap, "Catalonia is different", i així ens va.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Serafí fletxa Barcelona
17 d'agost de 2011, 09.42 h

ahir em va semblar sentir a la Cospedal del PP que deia que de les Diputacions en viuen 15 milions de persones.............. Em costa de creure que pugui ser tanta gent, pero si és clar que sempre les volen fer desapareixer els que ja no hi tenen ficats els amics del partit. I naturalment, els que s'hi acaben d'instal·lar no volen ni comentar-ho.
Del que es deduiex que son bosses on "col·locar" els amics del partit que passen a viure del "cuento" com deia la meva àvia.
Aquesta raça -els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.