directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nadal a Recoder: 'No vinguis amb històries, s'ha acabat'

Diu que el principal problema de Rodalies és que el Govern no ha assumit la responsabilitat de gestionar-les

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

'Ets l'amo, fes d'amo. No vinguis amb històries, s'ha acabat'. Així de contundent es dirigia el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, al conseller d'Infraestructures, Lluís Recoder, sobre la polèmica a l'entorn de Rodalies de Renfe. La polèmica sorgeix quan el Govern insinua que podria plantejar tornar la competència de Rodalies perquè l'Estat no compleix l'acord de finançament amb el qual venia acompanyat el traspàs. Nadal ha admès que des de Madrid no s'està pagant el que toca, però en entrevista a Catalunya Ràdio ha dit que el problema de debò és que el Govern d'Artur Mas no s'ha implicat en la gestió de la infraestructura. Pel que fa a les inversions que ha de fer l'Estat, Nadal ha volgut diferenciar entre les de material mòbil, que al seu parer 's'estan complint puntualment' i les d'infraestructura a través d'Adif 'que està incomplint'.

Comparteix
   


Etiquetes
Però més enllà d'això ha dit que el Govern d'Artur Mas 'no s'ha arromangat, no s'han mullat, no s'hi ha implicat i no estan dirigint, controlant, imposant una dinàmica pròpia al servei de Rodalies de Catalunya'.

Per tot plegat ha reblat que des del seu punt de vista no va ser un error assumir el traspàs de Rodalies de RENFE quan governava el tripartit.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Albert fletxa Vic
18 d'agost de 2011, 22.27 h

'Ets l'amo, fes d'amo. No vinguis amb històries, s'ha acabat'
Potser si que en Joaquim Nadal es creia l'amo de Rodalies.
Jo mes aviat diria que el van fer masover. Ni les vies, ni els trens eren seus. Tampoc les estacions, ni les guixetes ni la clau de la caixa.
Masover per cuidar una "finca" d'un amo que viu lluny, gasiu i malversador que feia i fà, amb els diners que li produeix la "finca" d'aquí, grans inversions a les "finques" dels "amigos".
Potser cal dir i ben clar a l'antic masover i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Gerard fletxa Munic
18 d'agost de 2011, 09.38 h

Quina barra, aquest tros d'impresentable. No aconsegueix cap traspàs, se'n foten d'ell anant i venint, ens ho ven com un gran traspàs, i ara que els que vénen al darrere seu diuen que amb això que va aconseguir no es pot fer res, li diu que no es queixi. Com es pot ser tant cínic? Realment, aquests socialistes han perdut els papers, la vergonya, i tot el que els quedava per perdre. I això gràcies al govern "amic" de Madrit...


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Serafí fletxa Barcelona
18 d'agost de 2011, 08.32 h

#1 Quina raó te un senyor que va negociar malament el traspas, sense assegurar el compliment de la paraula dels seus "amics" i amos? En sap molt de donar lliçons, pero la seva gestió va començar a les obres del Carmel on amb la seva sabiduria va fer canviar el traçat del tunel i va causar l'enfonsament de cases senceres. Però ell ja va dir "no dimitiré, no dimitiré i no dimitiré. Es clar, després de tants anys tractant d'ensorrar en Pujol, quan amb l'unió dels perdedors va poder puja... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
J fletxa Vilajuiga
18 d'agost de 2011, 00.37 h

No serveix de res reclamar a Madrid, es perdre el temps en foteses, quansevol cosa que acosegueixes avui t'ho prenen demà, son especialistes en l'incumpliment dels pactes.
Veuieu que ha passat amb el port de Barcelona, despres de aconseguirlo en epoca d'Aznar, ara ha tornat al control de Madrid amb votacio de PSOE i PP.
L'unica cosa per la qual cal treballar es la independencia, es molt mes facil aconsaguir la independencia que aconseguir que ens respectin de fet fa 300 anys que intentem que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ivan fletxa Avinyó
17 d'agost de 2011, 14.11 h

Renunciem a Rodalies perquè el Govern central no paga el que toca. Però no deien que si guanyava CIU tindríem per fi un Govern que plantaria cara a Madrid? Quina diferència hi ha amb el que havia abans?


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Sílvia fletxa Castelldefels
17 d'agost de 2011, 13.54 h

Tot i que les declaracions de Nadal són bàsicament electoralistes, aquí cal donar-li la raó. És necessari pressionar a Madrid per a què compleixin el que prometen (en aquest àmbit i en els altres), tal i com també és necessari tenir el poder per desfer el monopoli de Renfe, el qual (com tots els monopolis) perjudica al client, és a dir, als ciutadans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.