directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felip Puig considera 'hipòcrita' la proposta de Rubalcaba per 'l'ús partidista' dels socialistes amb les diputacions

El conseller d'Interior creu que els membres de l'anterior tripartit fan ''d'indignats davant les conseqüències d'una mala gestió' pel que fa al conflicte del PIRMI

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Després que Alfredo Pérez Rubalcaba declarés aquest dimarts que 'amb les funcions actuals' les diputacions 'sobren', el conseller d'Interior, Felip Puig, s'ha mostrat a favor d'aquest replantejament però ha criticat una 'certa hipocresia' del PSOE i del PSC. Per Puig, els socialistes són el partit que més han utilitzat les diputacions 'per interessos partidistes' i ha assenyalat que plantegen la simplificació de l'administració en aquests moments en què es veuen fora del govern. En una entrevista a Ràdio 4, Puig també ha criticat l'actitud del tripartit amb el PIRMI, i ha declarat que estan fent 'd'indignats davant les conseqüències de la seva mala gestió dels darrers anys'. Felip Puig s'ha mostrat partidari de suprimir les diputacions actuals per simplificar les administracions. En una entrevista a Ràdio 4, el conseller d'Interior ha felicitat Alfredo Pérez Rubalcaba, candidat del PSOE a les pròximes eleccions generals del 20-N, per apostar per aquesta opció però ha criticat la 'hipocresia' dels socialistes, PSC i PSOE, amb aquesta qüestió. Per Puig, són el partit que 'més ha utilitzat les diputacions per interessos partidistes' i considera que el canvi de cicle actual, en què el PSC es veu fora d'aquests governs, aposten per l'opció d'eliminar o reformular les funcions d'aquestes institucions.
felip, puig, conseller
Comparteix
   


Etiquetes
Puig ha recalcat que Convergència i Unió és partidària d'una simplificació de l'administració i de fet, ha justificat la no creació de les vegueries perquè considera que s'han d'eliminar o transformar abans les diputacions. Puig ha assegurat que 'som un país prou petit perquè mentre no siguem independents tinguem administració nacional, administracions locals i on sigui necessari, una administració de caràcter comunitari' que doni suport als municipis que no poden tenir tots els serveis bàsics.

Els representants del tripartit fan "d'indignats" davant les conseqüències de la seva "mala gestió"

Felip Puig també ha fet referència al conflicte del PIRMI i la petició de les compareixençes dels consellers Mena i Cleries que aquest dimarts han presentat els grups parlamentaris de l'anterior tripartit. Puig s'ha mostrat 'sorprès' que els partits 'culpables de la ruïna del país, siguin els que aixequen la veu' i per això ha qualificat que els membres de l'anterior tripartit 'estan fent d'indignats davant les conseqüències d'una mala gestió', que per Puig es va dur a terme els darrers anys, quan no es van aturar el límit de la despesa pública.

Per aquest motiu, Puig ha demanat un punt 'd'humilitat' i ha assegurat que el PIRMI 'l'ha de cobrar tothom que hi tingui dret' però ha remarcat que era necessari prendre mesures per comprovar si hi ha persones que el cobren de manera irregular.

Dispositiu especial tot l'agost a Lloret de Mar

El conseller d'Interior ha reconegut la necessitat de millorar l'oferta turística de poblacions com Lloret de Mar per evitar que els col·lectius que s'aprofiten de preus baixos busquin únicament la festa i provoquin aldarulls, com els que s'hanproduït a Lloret en els darrers dies. Tot i reconèixer que no és una qüestió únicament de la policia, Puig ha destacat la implicació del departament amb un dispositiu especial i el reforç d'agents que ja s'han destinat al municipi per evitar que els més de 1.000 turistes que arriben aquesta setmana repeteixin els episodis que la setmana passada van protagonitzar grups de francesos i d'italians com si fossin ' en un parc temàtic de la violència'.

En aquest sentit, Felip Puig també ha volgut destacar la tranquil·litat amb què s'estan vivint  les festes de Gràcia a Barcelona, i s'ha felicitat del funcionament del dispositiu conjunt entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra per evitar aldarulls als carrers d'aquest barri de la capital catalana.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
18 d'agost de 2011, 23.58 h

Otro que para saber lo que dice tendria que cobrar 400 euros al mes y, todos los gastos que ocasiona pagárselos el.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
jordibcn fletxa Barcelona
17 d'agost de 2011, 15.41 h

"Per aquest motiu, Puig ha demanat un punt 'd'humilitat' i ha assegurat que el PIRMI 'l'ha de cobrar tothom que hi tingui dret' però ha remarcat que era necessari prendre mesures per comprovar si hi ha persones que el cobren de manera irregular."
Doncs per la pròpera declaració de renda , cap devolució sense haver passat la revissió, oi sr. Puig?, no sigui que és coli un defraudador.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.