directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 14:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felip Puig creu que l'oferta de Pujol demostra la capacitat de renovació de CDC cap al dret a decidir

Diu que a la llista de CiU hi ha 'espai per tothom' i que l'oferta de Pujol 'no ha de ser en demèrit de la bona feina de Macias'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El conseller d'Interior, Felip Puig, entén l'oferta del secretari genera adjunt de CDC, Oriol Pujol, d'anar de número 2 a les eleccions generals del 20N, com una prova que el partit 'està fent els deures en la seva renovació'. 'Tenim gent preparada com Pere Macias, joves dirigents com Oriol Pujol i altres amb experiència com Artur Mas', ha afirmat. Puig ha valorat de manera positiva l'oferta però també ha afegit que a la llista hi ha 'espai per a tothom' i que la proposta de Pujol no ha de ser 'en demèrit de la bona feina de Pere Macias', actual número 2 al Congrés dels Diputats. Segons Puig, Pujol representa 'la tercera fase' que consisteix en l'inici de la transició cap al dret a decidir. Puig considera que el secretari general adjunt de CDC s'ha reivindicat com 'a futur dirigent de CiU amb un possible rol en la política espanyola', i ha recordat que en altres etapes del partit el número 2 de CDC també ha tingut un paper important al Congrés, i ha posat com a exemple a Miquel Roca.

Comparteix
   


Etiquetes
Tot i valorar l'oferta d'Oriol Pujol com a 'molt positiva' també ha apuntat que confia en què CiU aconsegueixi 16 diputats i, per tant, creu que hi ha 'espai per tothom'. 'Aquesta proposta no ha de ser en demèrit de la bona feina de Pere Macias', actual número 2 al Congrés.

Tan si Oriol Pujol acaba anant a les eleccions generals de número 2 de Duran i Lleida com si no, el titular d'interior creu que 'tothom ho entendrà com una manera de visualitzar la tercera fase' del partit que consisteix en una 'necessària redefinició' de l'estratègia del partit en la política espanyola. Una nova etapa que, segons Puig, representa 'l'inici cap al dret a decidir', fent referència a les paraules de president de la Generalitat, Artur Mas. 'Que Oriol Pujol marqui una certa posició en l'escenari polític vol dir que dins de CDC ens estem preparant per afrontar aquests reptes de país', ha conclòs.

Obre les portes a un govern espanyol de concentració

Sobre la proposta de Duran i Lleida d'un govern espanyol de concentració, més enllà de PSOE i PP, per fer front a l'actual situació econòmica, Felip Puig creu que CiU hi hauria d'estar disposada. 'Poden venir moments necessaris en que hi hagi aquesta generositat i aquest coratge per afrontar grans reformes', ha argumentat.

D'altra banda, ha advertit de les 'conseqüències importants' que hi haurà si el pròxim govern espanyol no accepta el pacte fiscal que reclama CiU. 'Si ens donen una resposta negativa precipitarà i donarà major velocitat al procés d'anar prenent més decisions com a país i haurem de buscar el nostre futur mirant més cap a Europa', ha assegurat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
18 d'agost de 2011, 23.55 h

Todas éstas opiniones interesadas siempre han funcionado en CiU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Robert fletxa Castelldefels
18 d'agost de 2011, 16.17 h

Si no ho entès malament, el sr. Puig diu que CiU hauria d'estar disposada a paricipar en un govern ¡¡Espanyol!! de concentració. Companys/es: ¡¡No hasse falta desirt nada más!! ¡Visca el govern dels millors!, (dels millors botiflers)


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
17 d'agost de 2011, 22.09 h

Felip, cap a SI!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 d'agost de 2011, 19.57 h

Sort en tenen , que al seu darrera encara hi ha una majoria social de ciutadans i ciutadanes de la nació catalana que s'escolta als unionistes convergents amb Espanya com en Felip PUIG. Peró el "bròquil" de la estafa i la mentida i engany ja s'els hi acaba....poc a poc però inexorablement i per sort de la nació catalana el proper 20de Novembre, comença per fi, el principi del final del unionisme convergent català amb Espanya.
La hora es mes a prop, ajudem a que arribi com mes aviat m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
R.S. fletxa Girona
17 d'agost de 2011, 17.24 h

Ara ja no és l'Estatut, ni l'aeroport, ni l'agencia tributària, ni ..... Ara és el concert i si no ens el donen ens enfadarem i anirem cap a el dreta a decidir.
Però no son capaços de dir que és el que volen decidir. Ja fa trenta-cinc anys que fem ballar aquesta última perdiu. Quantes centúries més han de passar fins que ens decidim de veritat per la independència?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.