directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran dóna per fet que hi haurà pacte fiscal si CiU és decisiva per molt que digui ara el PP

Subratlla que el concert no és l'única prioritat de la federació, perquè abans de res hi ha l'economia

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha donat per fet aquest divendres que hi haurà pacte fiscal per a Catalunya si la federación és decisiva després de les eleccions generals per molt que diguin ara els dirigents del PP. En roda de premsa, Duran ha subratllat que el pacte fiscal 'dependrà molt més del fet que CiU tingui un gran resultat i sigui decisiva en la política espanyola que no pas de la predisposición que avui pugui tenir Rajoy o Rubalcaba'. De la mateixa manera, ha opinat que ni escoltaran la proposta si tenen majoria absoluta. En qualsevol cas, ha remarcat que el concert no és l'única prioritat de CiU, perquè abans de res hi ha l'economia i la superació de la crisi. Després de les declaracions d'alguns dirigents del PP criticant el plantejament del pacte fiscal, Duran ha indicat que a ell li importa el que digui Rajoy, i el candidat popular va assegurar que escoltaria la proposta de CiU.

Comparteix
   


Etiquetes
Dit això, Duran ha afirmat que el pacte fiscal dependrà més del resultat que obtingui CiU que no pas de la predisposición de Rajoy o Rubalcaba avui en relació a aquesta quesito. 'Si el resultat de CiU és fort, és important, si tenim un bon resultat i no hi ha majoria absoluta a Espanya, tindrem pacte fiscal i rebaixarem el dèficit fiscal', ha apuntat. 'Diguin el que diguin, escoltaran i hauran de pacter el pacte fiscal amb CiU', ha reblat.

Igualment, també ha opinat que PP o PSOE ni escoltaran la proposta de CiU en cas que obtinguin una majoria absoluta que faci que no necessitin els vots de la federación per governar.

D'altra banda, ha remarcat que el pacte fiscal contribuiria a què Catalunya sortís de la crisi, perquè hi hauria més recursos per repartir i per incentivar el creixement econòmic, i una Catalunya recuperada seria també positiva per a la resta de l'estat.

En qualsevol cas, Duran ha volgut deixar clar que el concert no és l'única prioritat de CiU, perquè abans de res hi ha l'economia i la superació de la crisi. 'El pacte fiscal és una gran prioritat, però el que ens ocupa i preocupa més és l'economia', ha argumentat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
22 d'agost de 2011, 12.45 h

A Duran lo que le realmente le importa es seguir CHUPANDO, a su edad no le queda otra opción.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Joan fletxa Palamós.
21 d'agost de 2011, 15.34 h

Exactament, l'ùnic concert que hi haurà serà el dia que toqui l'orquestra INDEPENDÈNCIA !!! Aquell dia obriem les portes perque marxin tots els tipus made in Durante y Lèrida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
21 d'agost de 2011, 11.00 h

Aixo es una falacia.
Hi haura concert economic (el bo) quan siguem un pais lliure. La resta de coses son una colla de mariconades.
Votem tots una unica candidatura independentista a madriz i anem per feina que el temps va passat i per desgracia es a favor d´ells.
No ens deixem diluir. No ens deixem vencer.
VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
F.Otetes fletxa PPCC !!*!!
21 d'agost de 2011, 08.22 h

En Duran dona per fet que hi haurà pacte fiscal, i jo dono per fet que allò que doni per fet en Duran, de fet no en té res de res. Duran, no veus que ni tan sols per a anar a besar el c... l'anell del Gran Patriarca Bisbe de Roma t'han volgut convidar? No ho veus? No veus que ni tan sols els espanyolistes cristians com tú et consideren res més que un patètic fantasmot assedegat de ganes de ministeri madrileny? no ho veus que ets un IMPRESENTABLE? Doncs escolta un consell, Chusep: si no v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
CAT fletxa CAT
20 d'agost de 2011, 22.39 h

Al pp i a CyUdadanos, ja els hi votaran tots els botiflers, anticatalans, i tambe els perduts que diuen esser independentistes. Els que de debo ho som hem de votar a formacions independentistes i tenir prou força per fotre una bona botifarra a ecspaña, un bon cop de puny a taula i proclamar la independencia de l'imperi subnormal que ens castra.
Hem de fer colla.
Pel que respecta a les paraules d'aquest durante y lerida..., millor ignorar-lo, com molt be ha dit la iaia, te el cervell ben assec... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Robert fletxa Castelldefels
20 d'agost de 2011, 22.00 h

#11 completament d'acord amb tu company. Aquest homenot ja no sap ben bé de què parla. Ell és un clar exemple que el botiflerisme militant afecta greument les facultats mentals dels que ho pateixen. No m'estranya gens que aquest individu sigui el polític més ben valorat pels espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Joan fletxa Palamós.
20 d'agost de 2011, 16.08 h

Pacte fiscal ? Amb Epaña cap pacte, una butifarra i independència !!! En quant Durante y Lérida, l'espanyolíssim calvo i corrupte, pressumpte inocent, només he de dir que espero que la "protecció" que li dona Santo José Maria de Escrivá y de Balaguer se li acabi i pugui ser jutjat pel cas Fidel Pallarols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Josep fletxa Buenos Aires
20 d'agost de 2011, 13.44 h

Diu en Duran: 'El pacte fiscal és una gran prioritat, però el que ens ocupa i preocupa més és l'economia'. Bé, si el pacte fiscal no és part de l'economia, què diantre és?

I totalment d'acord amb Arquetipus: abans que pactar amb CiU una millora REAL del finançament pactaran PP i PSOE per continuar amb l'espoliació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
20 d'agost de 2011, 12.32 h

Un cop mes, Catalunya sucumbirà al rentat de cervell posat en pràctica per CiU i el seu sometent mediàtic i financer, conegut com la (SANTA ALIANÇA) per tornar a fer caure de quatre potes als ciutadans de Catalunya dins de Espanya i poder continuar i perpetua la espoliació de la nació catalana.
Per la supervivència com a poble i nació.
Ni un sol vot als unionistes sociates i convergents amb Espanya.! ni un de sol...!


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Karme fletxa Alt Penedès
20 d'agost de 2011, 09.41 h

Ni concert econòmic, ni pacte fiscal, ni hòsties amb vinagre, el que Catalunya necessita es la Independència ara mateix. Ens enganyen i ens fan passar amb cançons que ja no volem escoltar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.