directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La direcció del PP censura els regals destapats pel cas Gürtel

De Cospedal adverteix els acusats que 'no miraran cap un altre cantó'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La secretària d'Organització del Partit Popular, Maria Dolores de Cospedal, ha insistit aquest dimecres que el PP és 'la víctima' del cas Gürtel i ha assegurat que, finalment, la formació adoptarà mesures contra els dirigents del partit que hagin actuat de forma incorrecta. De Cospedal fins i tot ha censurat els regals que, segons la primera part del sumari que es va fer pública aquest dimarts, van rebre alguns dirigents del PP com el secretari general del partit a València, Ricardo Costa. La secretària general del PP s'ha compromès a que la seva formació 'no mirarà cap un altre cantó' i serà 'contundent' a l'hora 'd'exigir responsabilitats'. Tot i això, De Cospedal no ha dubtat a carregar contra l'actuació 'sectària i partidista' del Govern espanyol i la Fiscalia de l'Estat.
de cospedal
Comparteix
   

Cospedal ha fet aquestes manifestacions en una breu roda de premsa a la seu del PP al carrer Génova en què ha llegit un comunicat de la direcció del PP. Tal com havia apuntat minuts abans el líder del PP, Mariano Rajoy, ha insistit que del sumari se'n desprèn que el cas Gürtel 'no és una trama de finançament irregular del PP' sinó d'una 'trama de corrupció per aprofitar-se del PP i utilitzar-ho en la seva contra'. El comunicat recorda que els comptes del PP han estat fiscalitzats i que 'no hi ha res al sumari que ho contradigui'.

Censura els regals

De Cospedal també ha censurats els regals que haurien rebut alguns dirigents del PP, com Ricardo Costa, que va rebre un cotxe i un rellotge de luxe. 'Amb independència que aquests fets es demostrin o no', ha dit, 'no és oportú, ni exemplaritzant, i no compartim que es rebin aquest tipus de regals', ha sentenciat a preguntes dels periodistes.

La direcció del PP també destaca que 'totes' les persones que estan imputades estan o bé suspeses de militància o han renunciat als càrrecs de responsabilitat 'en un exercici de lleialtat al partit', i demana que s'aixequi immediatament tot el secret de sumari després d'un any en què el PP s'ha trobat en una 'greu situació d'indefensió' davant d'una actuació 'sectària i partidista' del govern espanyol i de la fiscalia general de l'Estat.

Segons la direcció del PP, el sumari 'acredita' que, a diferència d'altres casos com el Filesa, 'no hi ha una trama irregular' al PP. En aquest cas, ha recordat, 'queda acreditat que ni Correa ni els seus socis són dirigents del PP i les seves societats no eren societats creades pel PP, sinó per al seu propi enriquiment'. 'Estem tranquils', ha dit de Cospedal, perquè 'no hi ha una trama de finançament del PP'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
7 d'octubre de 2009, 20.59 h

A mi entender es CORRUPCION, DESPILFARRO, AMIGISMOS, PAPANATAS, PARASITOS, incluyendo a Sepúlveda ex de Ana Mato y también chupona ésta vino a Barcelona en el último congreso, ha defender lo indefendible el nombramiento por las bravas de Camacho, con éstos fichajes Rajoy que en este caso y otros ha demostrado ser un INGENUO, DESORIENTADO, INEFICAZ y CRETINO, más de 10 años tragandose y no viendo lo evidente.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.