directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Maragall confessa que el govern espanyol dubta de la constitucionalitat de la Llei d'Educació

CiU acusa el Govern d'amagar informació

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha confessat que l'executiu espanyol ha traslladat al Govern 'dubtes i qüestions d'interpretació' sobre la Llei d'educació de Catalunya (LEC) i ha demanat tenir una conversa per tractar-los. El consell executiu de dimarts va abordar aquesta qüestió, tot i que no va transcendir, i el Govern preveu que hi hagi converses per tractar aquests 'dubtes' referents al camp competencial curricular i en el camp de la funció pública dels cossos de professors. Aquestes declaracions de Maragall han estat criticades durament per CiU que ha vist en això 'una mala notícia' i ha acusat el Govern d'amagar aquesta informació.
ernest maragall, conseller d'educació
Comparteix
   

Durant la seva intervenció, el conseller ha desgranat un seguit de dades sobre l'inici del curs escolar. En el punt referent a la Llei d'educació, Maragall ha ressaltat que aquest és el primer any de vigència de la normativa, en el que es preveu el seu desplegament. En aquest context, ha destacat que en la sessió del Govern 'es va procedir a acceptar la demanda formulada des del govern espanyol d'iniciar per la via de l'article 33.2 de la llei orgànica del Tribunal Constitucional espanyol (TC) el període de converses instada des del govern espanyol per tractar sobre diversos aspectes d'articulats la LEC'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
8 d'octubre de 2009, 15.32 h

Claro es muy natural en un mundo globalizado a quién se le ocurre enseñar solo en catalán, solo servirá a los que despues sean FUNCIONARIOS, en las empresas privadas tienen otras prioridades que no, éstas chorradas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.