directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

La plataforma vilanovina 'VNG decideix' busca suport per organitzar una consulta, tot i el rebuig del ple

Posen en marxa una campanya per recollir adhesions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La plataforma VNG decideix, coordinadora de la consulta popular a Vilanova i la Geltrú, ha posat en marxa aquest dijous al matí una campanya perquè la població vilanovina pugui adherir-se a la plataforma, tant a títol individual com a entitat. El portaveu de VNG decideix, Josep Maria Domènech, ha explicat que a través del blog de la plataforma, aquell qui vulgui s'hi podrà 'adherir' i a més també es podrà apuntar per 'col·laborar' en l'organització. La plataforma vilanovina s'ha adherit a la comissió de plataformes sobiranistes a nivell nacional. La data per fer la consulta encara no està fixada, però la plataforma ha afirmat que treballen amb la 'idea' de fer la consulta al mes de desembre. Cal tenir en compte que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va tombar al ple una moció de suport a les consultes.
vng decideix, vilanova i la geltrú, consultes sobre la independència
Comparteix
   

Segons Josep Maria Domènech, la comissió organitzadora és una comissió 'cívica' sense la 'participació' de grups politics. Tanmateix, el portaveu de la plataforma ha afirmat que més endavant aniran a buscar el 'suport' dels grups polítics. Les línies de treball de VNG decidim es reparteixen en tres àmbits d'actuació; la difusió, l'organització física de la consulta popular i l'enllaç amb l'organisme que coordina la consulta a nivell nacional. Prop de 150 persones ja han donat suport a la plataforma, tot i això, Josep Maria Domènech preveu que, a partir d'avui, s'hi afegeixi 'molta' més gent.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.