directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els socis de govern de CiU a Tàrrega volen l'estelada al Consell Comarcal per la Diada

Demanen a l'ens que ajudi a escampar aquesta petició arreu del territori català

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

La coalició Reagrupament i Solidaritat, Sumem per Tàrrega, ha demanat a la presidència del Consell Comarcal de l'Urgell, i a la formació política de CiU a la qual pertany i que forma els òrgans de govern d'aquest ens, que per la diada Nacional de Catalunya es pengi l'estelada al màstil del balcó del Consell Comarcal. 'Entenem que com a mostra de dignitat envers els ciutadans de l'Urgell i del poble català en el seu conjunt, l'estelada ha d'onejar només acompanyada de la bandera del Consell Comarcal de l'Urgell i de la senyera catalana, però en cap cas aquest dia al balcó del Consell no han d'onejar altres banderes que considerem incompatibles i inapropiades', justifica la coalició. Al mateix temps també demanen al Consell Comarcal que es mostri proactiu en aquest tema i demani públicament tant als ajuntaments de la comarca com a la resta de consells comarcals lleidatans, i per extensió a tots els consells comarcals de Catalunya, que segueixin aquest exemple i promoguin una crida a totes les viles i ciutats catalanes a que donin aquest pas endavant, per a que facin voleiar l'estelada al balcó de la institució que representen.

Comparteix
   


Etiquetes
Reagrupament i Solidaritat, Sumem per Tàrrega demana la hissada de l'estelada al màstil del balcó del Consell 'perquè aquesta bandera simbolitza la reivindicació i la lluita pacífica, constant i tenaç en el clam per aconseguir la  independència com a nació, en aquest moment històric, en què la ciutadania està cada cop més conscienciada després de la devastadora -i al mateix temps clarificadora en les seves intencions- sentència del Tribunal Constitucional respecte a l'Estatut de Catalunya que es va fer pública al juny del 2010' i també pel 'vergonyós i escandalós espoli fiscal al qual estem sotmesos els catalans de forma permanent, que ens empobreix cada dia més'. La coalició recorda que 'la Diada Nacional de Catalunya és un dia molt especial en què es fa memòria d'una derrota, a conseqüència de la qual es van decapitar i suprimir d'arrel els drets i les llibertats dels catalans com a poble'. Al mateix comunicat, afegeixen: 'Podem afirmar sense por a equivocar-nos que aquest és un dia nostre, que ens pertany a Catalunya i als catalans en el més profund del nostre sentiment, per la qual cosa sota cap concepte ni l'estendard espanyol ni cap altra bandera aliena a les nostres tres esmentades anteriorment hi ha de ser representada en aquesta jornada tan significativa'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
JEN fletxa CATALUNYA LLIURE!!!!
1 de setembre de 2011, 14.50 h

A casa meva, ja oneja l'estelada tot l'any desde ara fa 25 anys, això sí les pintades a la façana i el llençament de pots de pintura són (la ostia),però no la penso tràure.


VISCA CATALUNYA LLIURE ll*ll


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
isabel fletxa Barcelona
30 d'agost de 2011, 13.19 h

El que cal es lluitar tots units per la independència i utilitzar totes les energies per assolir-la i no perdre més temps en temes que és resoldrien de cop. TOTS UNITS FINS LA INDEPENDENCIA és el que ens hem de posar al cap i jo estic disposada a treballar amb qui actualment no estic d'acord per assolir-la, no hi ha altra manera, tots fem falta i no podem perdre a ningú ni més energies que no és concentrin en anar en la mateixa direcció tots plegats.
Quan siguem independents llavors que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
atlasac fletxa Vila-real
30 d'agost de 2011, 10.30 h

El que han de tenir clar aquesta gent es si volen la TERRA CATALANA o la CASTELLANA .----ENCARA NO US HAVEU ENTERAT (doneu-vo a conèixer....) Quina MANIA els INDEPENDENTISTES no ens presentem a les eleccions ecspanyoles sino que aprofitem aquest esdeveniment per fer el NOSTRE REFERENDUM i contar-nos SI som més que els ecspanyolistes que en aquest cas per legalitat SERIEM INDEPENDENTS els que tenen més vots guanyen, i tant s´ens INFOT si els que son més simpatics sonels del CARRETERO o els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ja hi som ! fletxa San Estevan Sas Roviras
30 d'agost de 2011, 10.22 h

Trobo que et poses un nom molt apropiat per a comentar la notícia, no? ... Segurament deus ser dels que 1 vegada vas votar ERC i es clar, tot si val per foter-los-hi canya !! ... doncs si no votes mai més ERC és la teva opció personal, però si els independentistes no estem units MAI arribarem a estirar convergència cap a la nostra posició, i aquest és l'únic camí possible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
30 d'agost de 2011, 10.11 h

Si senyor, ja s'ha acabat l'hora de la senyera, ara ha arribat l'hora de l'estalada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Karme fletxa Alt Penedès
30 d'agost de 2011, 09.39 h

#1 Si, estic d'acord, però també els 365 dies de l'any. Ah! i sola, sense la bandera de l'estat okupa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ciutadà català fletxa Catalunya, proper estat europeu.
29 d'agost de 2011, 20.22 h

A tots els municipis catalans hi hauria d'onejar l'Estelada per la Diada de l'11 de Setembre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.