directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Renfe vol rentar-se la cara ampliant la Devolució Xpress als bitllets integrats

La companyia ferroviària valida des d'aquest diumenge als viatgers que van amb bitllet de l'ATM i pateixen retards

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Des d'aquest 1 de juliol, tots els usuaris que utilitzen algun bitllet de l'Autoritat del Transport Metropolità, i el seu viatge acumuli un retard superior als 15 minuts, també seran compensats amb un nou bitllet, com passa amb els usuaris de Renfe, i a través del sistema Devolució Xpress. Amb aquesta equiparació, els viatgers rebran un nou bitllet integrat, que permetrà la multimodalitat i serà vàlid durant un mes per al mateix nombre de zones que l'anterior.
renfe atm bitllet
Un dels títols integrats que a partir d'ara Renfe retornarà / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El passat 1 de juny, Renfe Rodalies va implantar el servei Devolució Xpress amb l'objectiu de compensar de manera immediata els usuaris que pateixen en el seu trajecte un retard de més de 15 minuts i per causes imputables a l'explotació ferroviària, tant de Renfe com de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF).

Fins ara, aquest sistema només permetia canviar el bitllet cancel·lat per un títol de transport de Renfe. L'acord entre Renfe Rodalies i l'ATM permet des d'aquest diumenge equiparar les condicions de devolució per a tots els viatgers.

La Devolució Xpress s'aplica en dues fases. A la primera, vàlida fins el 31 d'agost, es pot fer efectiu lliurant el bitllet validat al personal de l'estació final de viatge, que li facilitarà un títol de Renfe o un títol d'ATM, en funció del bitllet original.

En la segona fase, a partir de l'1 de setembre, el viatger obtindrà un val que podrà fer efectiu durant quinze dies a qualsevol taquilla o oficina comercial de Renfe Rodalies. Si l'estació no disposa de personal, els clients poden sol·licitar el nou bitllet mitjançant correu ordinari, o bé per correu electrònic, amb les adreces clientebarcelona@renfe.es o clientbarcelona@renfe.es.

En aquests casos, el client ha d'indicar el seu nom, número de Document Nacional d'Identitat, dia de la incidència, trajecte i hora, títol de transport utilitzat i el nombre de zones requerides. És aleshores quan rebrà un val al seu domicili o per correu electrònic que li permetrà canviar el seu bitllet cancel·lat per un títol de transport Renfe o ATM de les mateixes característiques que l'original.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.