directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 18:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

La Diputació de Barcelona augura que els municipis hauran de demanar crèdits ICO per pagar als proveïdors

Salvador Esteve ha mantingut la primera trobada institucional amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

'N'hi ha que estem millor i d'altres pitjor, però tots tenim problemes, sobretot perquè han baixat els ingressos, la Generalitat no paga a temps i, tot això, s'acumula en deute als proveïdors', ha assegurat el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i Figueres. És per això que Esteve valora de forma positiva els crèdits ICO que permeten pagar els deutes dels ajuntaments amb els seus proveïdors. Des de la Diputació, de moment, intentaran reconvertir els ajuts destinats a projectes concrets en efectiu i, d'aquesta manera, destinar-los a les despeses més urgents.

Comparteix
   


Etiquetes

El president de la Diputació de Barcelona creu que l'única solució a l'actual situació dels municipis de Catalunya és recórrer als crèdits ICO. Esteve valora molt positivament els crèdits ICO i creu que 'no és dolent demanar-ne'. 

Esteve ha fet aquestes declaracions després de reunir-se, per primera vegada de manera institucional, amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. Una reunió que forma part de la ronda de trobades que manté Esteve amb les autoritats del país arran de la seva elecció al capdavant de la Diputació el passat 15 de juliol, durant el ple de constitució de la nova corporació. 

Esteve, que va ser diputat de CiU a les IV, V i VI legislatures, ha assegurat, en acabar l'audiència, la seva 'bona relació' amb de Gispert 'des de sempre'. Actualment és alcalde de Martorell i presideix l'Associació Catalana de Municipis (ACM), a part de dirigir la Diputació de Barcelona. 

La reforma constitucional 

El president de la Diputació, també ha fet referència a la reforma de la Constitució Espanyola i ha assegurat que li sembla 'un atemptat directe a les autonomies en general i a la catalana en particular'. Tot i això, Esteve no creu que afecti 'massa', ja que la llei vigent ja impedeix que els ajuntaments generin dèficit.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Karme fletxa Alt Penedès
1 de setembre de 2011, 14.54 h

Ara tot son lamentacions. Si no s'endeutaren fins les orelles fent obres que no calien, tot per omplir-se una mica les butxaques amb les comissions, tot això no passaria. El que em resulta curiós es que no hi ha diners per segons que. Per exemple, quantes festes majors s'han quedat sense castells de foc?: gairebé cap, sembla ser que son absolutament necessaris, malgrat l'alta despesa que suposa. I com això altres coses prescindibles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.