directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El festival de Sitges encara l'últim cap de setmana amb dues estrenes catalanes

S'hi projectarà Ingrid i Carriers, el darrer film dels germans Pastor

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya afronta l'últim cap de setmana d'aquesta 42a edició amb dues estrenes de perfil català. Aquest divendres s'estrena Ingrid, l'única producció catalana que competeix a la secció oficial. Es tracta de la darrera producció d'Eduard Cortés, que participa amb el retrat de la fascinació d'un artista per la seva intrigant veïna rodat amb només tres actors professionals. Per altra banda, també hi haurà la presentació a l'Estat de Carriers (Infectats), l'opera prima dels barcelonins Àlex i David Pastor, actualment residents a Nova York, després de l'èxit del curtmetratge La ruta natural, guanyador al festival de Sundance l'any 2006.
ingrid
Comparteix
   

Ingrid és obra d'Eduard Cortés, foguejat a TV3 i autor dels films 'La vida de nadie' i 'El pallasso i el fürher', i explica la història d'Àlex (Eduard Farelo) que amb una mirada confusa descobreix tot el món de les 'performances' que elaboren els artistes que es coneixen i es comuniquen a través d'Internet. La seva veïna, Ingrid, l'introdueix mica en mica en tot aquest món fins fer-li descobrir la seva part més obscura i turbulenta. Per dur a terme el projecte, Eduard Cortés, va decidir utilitzar artistes reals i per això, només tres actors de tot el càsting s'hi dediquen professionalment, com ara Victòria Pagès.

Per altra banda, Carriers (Infectats) és el primer llargmetratge escrit i dirigit pels barcelonins Àlex i David Pastor, que actualment viuen a Nova York. Es tracta d'un film apocalíptic amb tots els ingredients del gènere. Els germans Pastor es van formar a l’ESCAC, on es va especialitzar en guió. El seu curt de final de carrera, La ruta natural (2004) va triomfar a diversos festivals. entre ells el prestigiós Sundance. El 2006 va rodar el segon, Peacemaker. David va estudiar cinema als Estats Units i va debutar amb el curt Movie (Theater) Hero (2002). Carriers és el primer llarg de tots dos, produït per Paramount.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.