directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camps no cessarà Ricardo Costa, almenys fins dimarts

El número dos del PP valencià se'n va a fer el camí de Sant Jaume mentre el seu futur penja d'un fil

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del PP valencià, Francisco Camps, ha convocat per al pròxim dimarts el Comitè Executiu de la formació. Serà en aquesta trobada que es podria decidir el futur del secretari general del partit, Ricardo Costa, després d'haver-se feta pública la seva relació amb el cas de corrupció 'Gürtel'. S'esperava que Camps cessés el seu número dos durant la tarda d'aquest divendres però s'ha ajornat la decisió. De fet, a hores d'ara Costa es troba gaudint del cap de setmana fent el Camí de Sant Jaume de Galícia. Aquest mateix divendres, Ricardo Costa ha assegurat que ha parlat amb el president valencià i que Camps li havia 'traslladat la confiança' en ell i en la seva gestió. La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, havia demanat a Camps 'gestos contundents' després de l'esclat del cas 'Gürtel'.
ricardo costa pp valencia
Comparteix
   

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha aprofitat la seva presència a València en motiu del Nou d'Octubre per recordar a Camps que 'ha arribat el moment de fer alguna cosa'. González Pons fins i tot ha posat hora a l'ultimàtum, les quatre de la tarda, moment en què 's'acaba la festa valenciana'.

Agitació després de l'aixecament del secret del sumari


La petició de dimissions al PP valencià es produeix després que el jutge aixequés el secret del sumari de 17.000 de les 70.000 pàgines del cas. El líder del PP, Mariano Rajoy, ja va afirmar aquest dimarts que la seva formació no miraria cap a una altra banda i que adoptaria decisions respecte a les persones que s'han 'aprofitat' del partit per enriquir-se.

La presidenta de la Comunitat de Madrid va ser la primera a apartar els imputats del PP madrileny i va obligar l'exconseller d'Esports del govern de Madrid, Alberto López Viejo, Bernjamín Vasco i Alfonso Bosch a abandonar el grup parlamentari del PP a l'Assemblea de Madrid.

Des de València, González Pons ha reiterat que la direcció del partit 'confia plenament' en el president de la Generalitat Valenciana, a qui fins i tot va oferir un sopar d'homenatge, però li ha demanat també que deixi caure Costa. L'intercanvi de missatges, més o menys evidents, ha tingut lloc en el marc de l'acte institucional del 9 d'octubre. González Pons ha recordat que cal 'fer alguna cosa a València' i ha deixat entreveure que Costa abandonarà o serà destituït aquesta mateixa tarda.

En el seu discurs, Camps ha reivindicat el dret dels valencians a adoptar 'les seves decisions' per ells mateixos, però sembla que ja ha decidit apartar el número dos del seu equip. El germà de Costa, l'exministre Juan Costa, ha demanat que no se'l converteixi en el cap de turc de la trama i ha demanat a Camps que doni explicacions sobre el cas. Juan ha dit que van ser uns altres, i no Ricardo Costa, els qui van permetre que els responsables de la trama Gürtel treballessin a València.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
10 d'octubre de 2009, 11.12 h

Hay que despedir a todos los corruptos como Aguirre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.