directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Mas-Colell veu possible una nova emissió de bons abans d'acabar l'any

Revela que el pressupost inclourà un increment de 767 MEUR en concepte de pagament d'interessos

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha reconegut que és possible que es faci una nova emissió de bons abans d'acabar l'any. 'Haurem de veure quines són les opcions més adients. No n'excloem cap, per tant no excloem les emissions minoristes', ha dit en declaracions a Rac 1, on ha garantit que es podran pagar els interessos dels bons que es van emetre ara fa un any. D'altra banda, Mas-Colell ha revelat que el pressupost per al 2012 inclourà un increment d'uns 767 MEUR en concepte de pagament d'interessos. Això, ha dit, el primer que s'haurà d'encaixar en uns comptes que es presentaran a finals del mes d'octubre. Mas-Colell ha explicat que s'ha d'analitzar quina és la situació dels mercats després de les vacances i veuure 'quines són les opcions més adients' per aconseguir recursos, però ja avançat que no n'exclou cap i, per tant, una nova emissió minorista abans d'acabar l'any. 'És possible', ha dit.
andreu mas-colell, conseller d'economia i coneixement
Comparteix
   


Etiquetes
Pel que fa als pressupostos, no ha volgut desvetllar cap xifra, però sí que ha dit que haurà d'incloure un increment de 767 MEUR en concepte de pagament d'interessos respecte als comptes del 2011. En general, ha dit, el pressupost, que es presentarà a finals d'octubre, estarà 'en la trajectòria de continuació i de consolidació del que s'ha iniciat en aquest 2011'. El conseller ha aprofitat per recordar que el Govern està treballant en la reducció d'organismes i empreses públiques, i ha negat que s'hagin triplicat en els últims anys. El que sí que ha passat és que s'han anat incloent cada cop més empreses en els pressupostos que abans no es comptabilitzaven.  De tota manera, ha indicat que el Govern ja està reduint empreses, i ja va pel 20%, però ho continuarà fent a través de diferents mètodes, com la fusió, l'eliminació o l'absorció de funcions dintre del sector públic. El titular d'Economia ha felicitat la presidenta de Castella La Manxa per haver reconegut que no podrà complir l'1,3% de dèficit, com tampoc ho farà Catalunya. 'Chapeau, perquè Cospedal no ha fet el numeret de comprometre's amb una cosa que no era possible', ha apuntat.

 





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.