directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

El Consell de Ministres aprova el pla hidrològic de Catalunya

Ha estat elaborat per la Generalitat i ha rebut la informació positiva del Consell Nacional de l'Aigua

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres mitjançant un Reial Decret el Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya, que és el títol amb què la Generalitat denomina el Pla Hidrològic de la demarcació de les seves conques internes. El document ha estat elaborat per la Generalitat de Catalunya i va rebre l'informe positiu per part del Consell Nacional de l'Aigua a la seva reunió del 24 de març 2011.
El pla té un àmbit d'educació exclusiva a la demarcació hidrogràfica del districte de la conca fluvial de Catalunya i inclou un resum del programa de mesures que s'adecuen al Reial Decret del 10 d'octubre del 2006 de la Generalitat de Catalunya. L'acord del Consell de Ministres recull les condicions per a la realització de les infraestructures hidràuliques promogudes per l'Administració General de l'Estat i previstes en aquest pla. 
 
El text aprovat apunta que aquestes infraestructures seran sotmeses abans de la seva realització a un anàlisi sobre la seva viabilitat tècnica, econòmica i ambiental i que, en qualsevol cas, la seva construcció se supeditarà a la normativa vigent sobre l'avaluació de l'impacte ambiental, a les previsions pressupostàries i als corresponents plans sectorials, quan la seva normativa específica ho prevegui així.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.