directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras es posa al capdavant de la insubmissió dels municipis contra la Hisenda espanyola

L'alcalde de Sant Vicenç dels Horts anuncia que no pagarà la bestreta de 2009 que l'Estat reclama

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 30 vots )
carregant Carregant

L'alcalde de la ciutat més gran en mans d'ERC, Sant Vicenç dels Horts, i proper president del partit, Oriol Junqueras, ha anunciat aquest matí la intenció del seu consistori de no retornar a l'Estat part de la bestreta del 2009. El govern espanyol reclama a Sant Vicenç 473.000 euros que li va avançar aquell any, en base a unes previsions d'ingressos que van resultar molt més elevades que els que hi va haver realment. Junqueras ha acusat l'executiu del PSOE d'errar premeditadament, per no haver de concedir que el dèficit es dispararia, i de traspassar així el deute als municipis. Ha advertit que acudiran als jutjats per fer valdre els seus interessos i ha confiat que altres municipis també ho facin.
 



Comparteix
   


Etiquetes




COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
JOAN MARIA fletxa BANYOLES
6 de setembre de 2011, 19.37 h

Som un pel babaus tots plegats. Pel que he deduït tots volem el mateix: UNA CATALUNYA INDEPENDENT !!.
Ja ens barallarem quan ho siguem: N'hi haurà de dretes, de centre i d'esquerres. Crec que ara necesitem gent nova, amb empenta, conviccions i pebrots i tots els botiflers que en aquest moment estan en els diferents partits polítics i que ja sabem qui son, per que ho han demostrat, marxin cap a casa. I la manera de fotre'ls fora es no votant els partits que encara tinguin les mateixes cares. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Joan fletxa Palamós.
6 de setembre de 2011, 19.05 h

#28 - ...........tothom que dóna suport a en Junqueras, o a ERC en general, de poc menys que botiflers, venuts, conformistes o "borregos".

No tergiversis els meus escrits ni possis en boca meva coses que mai he dit. Als qui sou o penseu votar ERC, MAI he dit que sigueu lo que has escrit, MAI. Si en canvi ho he dit,repetit i repetiré les vegades que faci falta dels que formen actualment la direcció d'aquest partit. Donem una mostra de que no és així i no tinc cap inconvenient en retirar a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Pitus Valls fletxa Cardedeu
6 de setembre de 2011, 17.48 h

quina sort ,descans i alleugeriment de consciencia que el Joan de palamòs i el #19 "un altre que no votarà mai més ERC", doncs això no votin mai més ERC , això dignificraà encara més ERC i totes les persones que la continuarem votant pel molt que s'ha fet fins ara i pel que fan i faran els nous dirigents .
apali , salut


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Ivan fletxa Avinyó
6 de setembre de 2011, 17.22 h

#27 No sé quina part del meu comentari no has entés. La part on he mencionat les teves "respectables opinions"? És clar que respecto les teves opinions, però has sigut tú el que has escrit "no són insults els que surten del meu interior, són VERITATS, no et confonguis" (cita textual).
I si realment són opinions, no tractis a tothom que dóna suport a en Junqueras, o a ERC en general, de poc menys que botiflers, venuts, conformistes o "borregos".


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Joan fletxa Palamós.
6 de setembre de 2011, 16.24 h

IVAN i JAUME. Són les meves opinions i encara que no us agradin almenys hauria-ho de tenir la gentilesa de dir que no les compartiu però les respecteu com jo faig amb les vostres. Políticament no m'he cregut ser mai res, només ser lluitador a morir per la nostra causa, res més. El temps estarà per testimoni en quant el motiu d'aquest frec a frec. Gràcies per les vostres floretes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Jaume fletxa Caldes
6 de setembre de 2011, 14.03 h

#24 Seràs tu qui ens digui quan surtin les "persones fiables, sacrificades,nobles i patriotes de veritat que ens portin a aconseguir aquesta fita" O serà una revelació pseudo-bíblica esulpida a la muntanya del canigó que tu baixaras a braços vestit de túnica blanca i barba llarga?
Deixa'm que et recomani que et posis a treballar amb ànims de sumar, despren-te de les rencunies, aquestes no et permetran veure més enllà del teu nas. Sacrifica una mica del teu odi que profetitzes contra ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Ivan fletxa Avinyó
6 de setembre de 2011, 13.51 h

Atenció, el que diu el Joan de Palamós no són les seves (respectables) opinions, són VERITATS, que us quedi clar, heretges. Agenolleu-vos davant el Mestre!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Joan fletxa Palamós.
6 de setembre de 2011, 13.12 h

#22 - Tal vegada a tu t'he insultat ? Potser ets dels dirigents botiflers-traidors d'ERC ? Si així fós no són insults els que surten del meu interior, són VERITATS, no et confonguis.
Altrament, el que tu et creguis la demagògia den Junqueras, a un servidor em té sensa cura. Avui mateix aquest senyor a "matitzat" les seves declaracions posant-les en el seu lloc. A sangs calentes interesades es diuen moltes coses per desgràcia i ja és hora que després de tants anys d'opressió espanyola ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
6 de setembre de 2011, 12.17 h

#22 Molt d'acord amb tu, Toni. Ara es hora de sumar esforços, no de dividir. Malgrat jo puc no estar d'acord amb la política que ha emprat darrerament ERC, no per això deixo d'apludir i donar suport a una iniciativa que considero necesària per aconseguir l'objectiu final : l'independència de Catalunya. Quan siguem independents, ja ens barallarem entre nosaltres, i que no falti!!!.. Mentres no ho siguem, a fer pinya tots, que així s'aixeca un castell. per cert, us imagineu els castellers b... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Toni fletxa Sabadell
6 de setembre de 2011, 11.44 h

Joan de Palamós, clames al desert tu solet....quan tothom està fent pinya per remuntar els ànims dels independentistes, tu només et remeteixes al desànim. Els teus insults repetits, repetitius i fora de tot context ja només em fan pensar que estas al servei d'Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.