directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 14:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Costa colla Camps i sembla que, de moment, no hi ha cessament

Condiciona la seva sortida a una investigació interna

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Nit de declaracions i contradeclaracions al PP Valencià. Primer des de Madrid s'assegurava que el president del Partit Popular del País Valencià, Francisco Camps, havia comunicat a la direcció estatal la suspensió temporal i 'a petició pròpia' a Ricardo Costa, com a el secretari general i portaveu del PP a Les Corts. Hores més tard, però, els populars valencians emetien un comunicat on el mateix Costa assegurava que no s'havia produït cap cessament, a la vegada que avançava que el Comitè Executiu havia ratificat la seva 'gestió i honradesa' com a número 2 de Camps. Costa condicionava aquest dimarts la seva sortida del partit només si el partit obre una investigació sobre el seu patrimoni i el del PP valencià. La continuïtat de Costa es veu com una rebel·lió contra la direcció estatal del partit, que va llançar un ultimàtum exigint al president valencià, Francisco Camps, una actuació contundent.
ricardo costa pp valencia
Comparteix
   

El secretari general del Partit Popular del País Valencià deixarà 'temporalment' el càrrec si el PP estatal es decideix a investigar-lo per la seva suposada relació amb la trama de corrupció 'Gürtel'. Si és així, abandonarà les seves responsabilitats 'el temps que sigui necessari'. 'Sí té algun dubte sobre la transparència de la meva gestió o sobre la meva honradesa personal, em poso al a seva disposició per a ser investigat internament', així ho comunicava en roda de premsa fent referència al president del partit, Ricardo Costa.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
13 d'octubre de 2009, 22.48 h

De momento a Ricardo Costa no se le puede demostrar nada, está en su pleno derecho de no dimitir y que se abra una exaustiva investigación, dentro del organigrama del partido.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 d'octubre de 2009, 22.43 h

quins nervis xiquet, te´n vas o no te´n vas? A i si vas fora torna el que has robat i colabora amb la policia nom i cognoms de tots els del PP que han robat durant aNYS PER TOT VALÈNCIA COMENÇANT PER zAPLANA! el que va ser alcalde d´Alacant, el d´ulleres fosques, Fabra, i la camorra napolitana afincada per la Diputació de Castelló MANS NETES!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.