directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Catalunya acollirà les conferències internacionals d'OpenOffice i DrupalCon

Drupal és un dels més populars gestors de continguts per a la web, està disponible en català i és de programari lliure

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Drupalcon serà organitzada al Citilab de Cornellà de Llobregat i serà la més important que es fa aquest any a nivell internacional. Un centre experimental de nova creació orientat a activar, impulsar i estendre la capacitat creativa i innovadora en tecnologia d'emprenedors, empreses, ciutadans i ciutadanes de la societat de la informació i el coneixement. directe!cat us indica com us hi podeu inscriure. La llengua vehicular de les dues conferències serà l'anglès, si bé durant la Drupalshow es comptarà amb traducció simultània al català.
drupal tecnologia internet dades programacio xarxa
El logo de Drupal

Comparteix
   


Etiquetes
El CitiLab de Cornellà de Llobregat serà la seu que acollirà la primera conferència internacional sobre Drupal que se celebra a Catalunya. La cità tindrà lloc entre el 19 i el 22 de setembre. Drupal és un dels més populars gestors de continguts per a la web, està disponible en català i és programari lliure.

Aquesta trobada internacional a Cornellà serà la més important que es fa aquest any, i està orientada a oferir un espai de debat, desenvolupament i aprenentatge per als membres de la comunitat Drupal, així com a professionals, usuaris i qualsevol entitat que tinguin interès en aquest conegut sistema de gestió de contingut. El dia 22 és durà a terme una de les sessions més destacades, DrupalShow, on es realitzaran diferents demostracions i xerrades didàctiques amb la intenció de mostrar el potencial i les possibilitats de Drupal com a eina de gestió de continguts.

Aquesta trobada està organitzada per la comunitat de Drupal, amb el patrocini entre d'altres de la Fundació Privada pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà de Llobregat, la Generalitat de Catalunya, PickTek, CivicActions, Development Seed, Achieve Internet, Lullabot i Makalumedia.

A més, l'OpenOffice Conference coincidirà en unes conferències amb la trobada més important a nivell internacional sobre aquest paquet ofimàtic que s'organitzarà durant els mateixos dies 19, 20 i 21 de setembre a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona. L'OpenOffice Conference aplega persones i empreses d'arreu del món que analitzen els avenços d'aquesta suite ofimàtica de codi lliure i l'ús d'estàndards oberts per a l'intercanvi d'informació. L'objectiu d'aquesta comunitat de programari lliure és crear un conjunt d'eines ofimàtiques en programari lliure que permetin crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar presentacions i produir dibuixos.

El suport

L'OpenOffice.org Conference 2007 ha estat organitzada per la Comunitat OpenOffice amb el suport de Softcatalà la Universitat de Barcelona i Sun Microsystems. Amb el patrocini, entre d'altres, de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, IBM, Novell, RedFlag Linux, Google, T-Systems, Cometatech, HP, EuroOffice 2007 i GravityZoo OOo.

Vols inscriure't a les xerrades?

El període d'inscripció dels assistents a la conferència és manté obert. Podeu trobar més informació aquí. La llengua vehicular de les dues conferències serà l'anglès, si bé durant la Drupalshow es comptarà amb traducció simultània al català.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.