directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 05:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Joan Coscubiela, exlíder de CCOO, encapçalarà la llista d'ICV a Madrid

Avui ha fet pública la seva intenció d'anar de número 1 per 'reivindicar la política'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Joan Coscubiela, secretari general de CCOO entre 1995 i 2008, encapçalarà la llista d'Iniciativa per Catalunya Verds (ICV-EUiA) a les eleccions al Congrés dels Diputats. Si fins ara el nom que més havia sonat per representar els ecosocialistes el proper 20N era el de la Dolors Camats, actual portaveu d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, avui el líder sindical militant de la formació ha anunciat la seva intenció d'anar de número 1 i aquest dissabte serà ratificat en la reunió de la comissió executiva nacional del partit. Coscubiela ha explicat que ha decidit a fer aquest pas en un moment on cal 'reivindicar la política' perquè 'els poders econòmics, els lobbys que representen i els mercats pretenen substituir les institucions escollides democràticament'. 'En els propers 4 anys es prendran decisions molt importants pel conjunt de la ciutadania: com es distribueixen els costos i els sacrificis en la sortida de la crisi econòmica i quina societat quedarà després', ha advertit Coscubiela, per la qual cosa ha assegurat que lluitarà, per una sortida a la crisi econòmica més 'sostenible econòmicament, ecològicament, generacionalment, i des del punt de vista de gènere'.

Comparteix
   


Etiquetes
'La política és vital per acabar amb aquesta situació perversa on o decideix la ciutadania o decideixen els mercats', ha dit Coscubiela que ha apostat per 'una millor política per tornar el poder de decidir a la ciutadania per escollir si de la crisi econòmica en sortim amb més justícia o s'incrementen les desigualtats'. 'Sóc conscient que la participació política s'exerceix en molts àmbits de la vida social, com ho estan demostrant les mobilitzacions de sindicats, entitats socials, o el moviment del 15M, però la política també es construeix a les institucions democràtiques, on es prenen decisions de gran transcendència i no tenir-ho present o menysprear la presència a les institucions mostra ingenuïtat. D'aquí la transcendència d'aquestes eleccions generals', ha dit Coscubiela durant la seva presentació de la candidatura al Centre Cívic de la Barceloneta.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Robert fletxa Castelldefels
8 de setembre de 2011, 14.33 h

Sr. Coscubiela, a Catalunya només sortirem de la crisi tenint estat propi. si això no ho te prou clar (cosa que dubto molt), em temo que només serà vostè un col·col·laboracionista més que escalfi un escó al congrés espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa bcn
8 de setembre de 2011, 12.04 h

Jo dono un vot de confiança al sr. Coscubiela, ha estat un gran sindicalista i catalanista dins el sindicat, que segurament ajudarà l'independentisme de casa nostra i posarà el seu coneixement per la Catalunya que volem. Jo no sóc de iniciativa, però crec que han fet un bon fitxatge que afavorirà l'entesa entre els partits catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
8 de setembre de 2011, 09.54 h

No entenc la cara dura que tenen els dirigents sindicalistes, que han rigut les gràcies a tots els governs anant de bracet i el que ha calgut, i no s'han preocupat dels treballadors, només de paraula, i que estiguin aferrats al poder i a voler conquerir cadires. Per dignitat i honradesa, consulteu al diccionari què volen dir aquestes paraules, per dignitat i honradesm dic, han de retirar-se i gràcies que no els demanem que paguin la irresponsabilitat de la seva gestió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ignasi fletxa METODE ESTALINISTA com sempre.
7 de setembre de 2011, 18.08 h

Sembla ser que els bells "tics" del PSUC encara continuen a dins de IC.Verds. Avui mateix hem dono de baixa de CCOO. El comitè central bolxevic continua fen la seva feina. Per a res conten els militants ni la organització.
Tenia raó Andreu Nin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jaume fletxa Puta (España)
7 de setembre de 2011, 14.37 h

El Duran i Lleida de les esquerres....


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.