directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 14:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

De Barcelona a Mont-real sense escales

S'inicia una nova línia aèria transoceànica que uneix les dues ciutats

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La companyia aèria Air Transat fins ara feia el trajecte Barcelona Mont-real fent escala a Màlaga. L'empresa ha fet números i ha declarat que no només li surt a compte fer el vol directe durant l'estiu sinó que pretén fer-lo fixe. Així doncs, En vuit hores es fa el trajecte fins al Canadà i sense cap escala. A més de Toronto, des de l'aeroport del Prat també surten vols directes a Nova York, Buenos Aires o Bogotà. En total, set aerolínies que l'any passat van transportar 360.000 persones. Una xifra que enguany augmentarà perquè hi haurà més vols i els avions tindran més capacitat.
air transat avio aeroport barcelona mont-real
Un avió de l'empresa Air Transat

Comparteix
   


Etiquetes
Malauradament és notícia, i a més, és important: Barcelona té un vol directe amb una ciutat important nord-americana. Esperem que amb el temps fets com aquest no mereixin una especial atenció ja que indicaria la normalització de la sobirania del nostre aeroport. Ara per ara, hem de celebrar que Catalunya tindrà vol directe al Canadà. Aquest fet demostra que Iberia s'equivoca preferint Barajas, i altres companyies estan descobrint que cada vegada hi ha més demanda de passatgers que volen viatjar des de Barcelona a altres continents sense fer escales.

El nou vol intercontinental ha començat a transportar viatgers des d'aquest divendres, amb la ruta transoceànica que uneix Barcelona amb Mont-real. En vuit hores es fa el trajecte fins al Canadà i sense cap escala. Es tracta del primer vol directe entre Barcelona i Mont-real que opera l'aerolínia Air Transat. El primer vol anava pràcticament ple. Hi havia estudiants i famílies que anaven de vacances, però també canadencs que tornaven de fer un creuer. La companyia ha fet números i diuen que volar des del Prat és un bon negoci. Per això estudien mantenir la ruta més enllà del mes de setembre.

A més de Toronto, des de l'aeroport del Prat també surten vols directes a Nova York, Buenos Aires o Bogotà. En total, set aerolínies que l'any passat van transportar 360.000 persones. Una xifra que enguany augmentarà perquè hi haurà més vols i els avions tindran més capacitat.

Aquest comitè de rutes aèries ja ha contactat amb una vintena de companyies d'Amèrica i d'Àsia i algunes podrien anunciar ben aviat noves connexions directes.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.