directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Més de 2.000 catalans s’han localitzat al món amb Jo Sóc Aquí

Per la Diada Nacional de Catalunya ja estarà disponible la versió d'Android

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Conèixer la ciutat de Múnich de la mà d'un català que hi viu, quedar per veure el partit del Barça a Londres, conèixer catalans que viuen a l'estranger o simplement quedar per prendre alguna cosa i conèixer-se. Aquestes són algunes de les coses que ja han pogut fer o poden fer els més de 2.000 catalans i catalanes que s'han descarregat la versió per a iPhone o iPad de JoSócAquí, una aplicació gratuïta per manifestar-se, expressar-se, trobar i contactar catalans al món creada el juny. A partir d'aquest diumenge, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el nombre de catalans localitzats podrà créixer molt més ja que l'aplicació estrena versió per a mòbils amb el sistema operatiu Android. JoSócAquí és un espai on catalans de tot el món es poden localitzar, expressar i comunicar de forma anònima. Cada usuari registrat té un número identificatiu i omple el seu perfil amb una descripció personal i escull una xapa amb allò de Catalunya amb el que més s’identifica.

Comparteix
   


Etiquetes
Es pot escollir entre el Barça o l’Espanyol, la crema catalana o el pa amb tomàquet, els castellers, el caganer, el caga tió o la barretina, Montserrat, Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona i moltes més! Per celebrar la Diada, s'estrenaran noves xapes dedicades a la Festa Nacional de Catalunya (s'escull mitjançant un concurs), a la senyera, a grups de música, etc.

JoSócAquí mostra a l’usuari un llistat dels 20 catalans que té més a prop i la distància a la que es troben d’ell. A més, els usuaris que ho habilitin, se’ls podrà ubicar sobre el mapa i altres usuaris els podran enviar un missatge. L’aplicació també permet observar un mapa mundial amb tots els usuaris (sense cap identificació) que s’han descarregat l’aplicació i s’han localitzat almenys un cop. Entre les localitzacions que s'han pogut veure als cinc continents destaquen llocs remots com les Illes Reunión o les Maldives.
 
Per unir-se a JoSócAquí, l'usuari haurà de contestar tres senzilles preguntes sobre Catalunya, una mena de test de catalanitat, que el permetrà registrar-se i començar a interactuar.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
10 de setembre de 2011, 10.20 h

@Borinot
Jo també m'hi vaig fixar amb aquest tema del castellà, o sigui que tampoc m'hi busquin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de setembre de 2011, 13.25 h

És una web de poc fiar. Només cal dir que consideren el castellà idioma català. La web la tenen en castellà com donant per suposat que els catalans no podem tenir les coses només en català. Que sempre ha d'estar o en castellà o acompanyat del castellà. Com volent entendre que un que s'identifica com a català no ha de saber català.
Que no m'hi buscuin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.