directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 23:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carme Chacón, candidata socialista pel 20N

'No he donat mai una pilota per perduda i no donaré ara el partit per perdut', diu la ministra

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Executiva del PSC ha designat aquest dilluns al matí a la ministra de Defensa, Carme Chacón, cap de llista per Barcelona a les properes eleccions espanyoles. En no haver-se presentat més candidats, la direcció l'ha proclamat formalment, i ara serà el Consell Nacional de dissabte vinent qui l'haurà de ratificar. Chacón ha explicat que vol encapçalar la llista perquè sent 'la responsabilitat i les ganes de liderar aquest moment, perquè s'ha d'estar a les verdes i a les madures', en referència a les enquestes que donen una possible caiguda del vot socialista. Amb tot, la ministra s'ha mostrat ferma i ha dit que ella 'mai' ha donat 'una pilota per perduda i no donaré ara el partit per perdut'.
carme chacón, psc, psoe, socialistes
Comparteix
   


Etiquetes
Carme Chacón dóna per iniciada la precampanya. La ministra ha estat l'encarregada aquest dilluns de comentar, des de la seu del PSC, els acords presos a l'Executiva dels socialistes catalans, i ella mateixa ha reconegut que 'd'ara endavant, la precampanya serà llarga'. I és que en la reunió d'aquest dilluns, la direcció del PSC l'ha designat formalment candidata per Barcelona a les eleccions generals del 20 de Novembre. 
 
Chacón ha explicat que en l'Executiva ha traslladat als seus companys que sent 'ganes i responsabilitat' per 'liderar aquest moment, perquè s'ha d'estar a les verdes i a les madures'. D'aquesta manera, Chacón ha volgut sortir al pas de les enquestes que donen als socialistes una possible pèrdua de suport electoral. 
 
En qualsevol cas, la ministra ha volgut mostrar la seva cara més forta i combativa assegurant que 'mai' s'ha rendit davant una possible adversitat i que tampoc està disposada a fer-ho ara donant per guanyadors el PP a l'Estat i CiU a Catalunya. 'No he donat mai una pilota per perduda, i ara no donaré aquesta pilota ni aquest partit per perdut. Ens juguem molt', ha sentenciat Chacón. 
 
La socialista s'ha proposat, a més, ser l'encarregada de fer veure als ciutadans que 'Catalunya i els catalans són decisius per fer que el Govern estigui en mans de Mariano Rajoy o d'Alfredo Pérez Rubalcaba'. Per sobre de tot, ha conclòs, Chacón pretén 'aportar la bona feina feta' i la que assegura que li queda per fer fins el 20 de novembre.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
13 de setembre de 2011, 00.13 h

La Catalunya OPTIMISTA de Chacon, és la mateixa que permet que es perpetui l'ESPOLI FISCAL, la que impedeix que es pugui parlar CATALÀ a Madrit, la que no ha renovat el TRIBUNAL CONSTITUCIONAL i ha retallat l'ESTATUT aprovat per el 90% del Parlament de Catalunya...
I la llista és llargissima...

No ens enganyareu més...

INDEPENDENTISTES : UNITAT //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.