directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Troben mort a la seva cel·la el camioner alemany acusat d'assassinar tres prostitutes a Catalunya

Fonts de la Fiscalia de Hof apunten el suïcidi

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El camioner alemany que va confessar haver assassinat en diferents països europeus cinc prostitutes -tres d'elles a Catalunya- ha estat trobat mort a la seva cel·la en el matí de dilluns, segons ha informat la fiscalia de Hof, les fonts de la qual també han apuntat que podria tractar-se d'un suïcidi, segons informen mitjans del país.
camió
Comparteix
   


Etiquetes
El pres ha estat trobat penjat dilluns al matí, d'acord amb informacions del penitenciari de Bayreuth, segons informa el setmanari alemany Focus. De moment no hi ha més informacions sobre la mort ni cap rerefons, segons fonts de la fiscalia.

Volker Eckert va ser detingut a mitjan novembre del 2006 a la ciutat alemanya de Colònia per un comando especial de la policia alemanya, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, després que la justícia espanyola emetés una ordre europea de recerca i captura contra el sospitós d'haver comès múltiples assassinats a diferents països.

De les cinc dones assassinades, totes prostitutes, dues d'elles van morir a França i tres a Catalunya, entre els anys 1999 i 2006. Eckert presumptament va fer fotos de les seves víctimes, tant vives com mortes, des de l'any 2003, i va guardar alguns dels seus flocs de cabell i esparracs de roba. El processat va confessar cinc dels assassinats que se li inculpen.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.