directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Homs considera que l'auditoria 'justifica' els ajustos econòmics del Govern

Creu que el resultat de l'auditoria no obligarà a incrementar l'ajust pressupostari previst

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Govern ha valorat l'auditoria que va encarregar per conèixer l'estat de les finances de la Generalitat com un aval a la 'feina feta i la que queda per fer' des de l'executiu. El portaveu, Francesc Homs, ha explicat que el document, que es presenta aquest dimarts, 'confirma la idea que tenia el Govern de l'herència rebuda' i que suposa una 'justificació' dels ajustos que està aplicant. Amb tot, Homs ha avançat que el resultat de l'auditoria i l'anàlisi que en fa l'executiu no obligarà a canviar les condicions pressupostàries ni a incrementar l'ajust. El portaveu ha anunciat també que el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, compareixerà a petició pròpia al Parlament per explicar l'auditoria.
diners euro hipoteca finançament monedes moneda
Comparteix
   


Etiquetes
El Govern ha analitzat en la seva reunió d'aquest dimarts el resultat de l'auditoria que va encarregar sobre l'estat dels comptes de la Generalitat. Segons ha explicat Francesc Homs en la compareixença posterior a la reunió, l'executiu considera que el contingut d'aquest anàlisi detallat no farà variar l'acció de govern ni modificarà les previsions pel que fa a ajustos pressupostaris. 'No hi haurà sorpreses des d'aquesta perspectiva, perquè el que està fent la Generalitat ja va lligat amb el que diu l'auditoria', ha remarcat Homs, que ha considerat que el document manté 'una certa línia de continuïtat' amb el que està impulsant el Govern. Pel portaveu, ara només s'ha demostrat 'el que ja sospitàvem'. 'Ratifica el que crèiem, però no hi ha res de nou', ha conclòs. 
 
I és que l'executiu té una interpretació molt clara de l'auditoria. El portaveu ha explicat que el resultat 'confirma la impressió que teníem de l'herència rebuda' i ha dit que 'encara que ens pesi, justifica l'ajust pressupostari que estem fent'. En aquest mateix sentit, Homs ha volgut remarcar que l'auditoria que presenta el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, és un aval a 'la feina que estem fent i que encara s'ha de continuar fent' des del Govern. 
 
El portaveu també ha volgut deixar clar que l'auditoria 'no té ànim de revenja contra ningú'. 'El poble ja es va manifestar i dictar sentència', ha dit en referència a les eleccions al Parlament, i ha explicat que el Govern ' no té cap interés' en caure en retrets a l'anterior executiu arran del resultat del nou document. 'Si algun valor polític té a primer cop d'ull és que confirma les sospites que teníem, que justifica els ajustos, i que va en la línia que va marcant la pròpia intervenció general de l'Estat', ha sentenciat Homs. 
 
Per últim, el portaveu ha anunciat que el conseller d'Economia ha informat al Govern que compareixerà 'a petició pròpia' al Parlament per explicar el resultat de l'auditoria i la interpretació que l'executiu en fa. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Pep fletxa Vallès
20 de setembre de 2011, 20.06 h

#5 Gràcies per interessar-te per la meva salut. No, no he estat malalt. El que passa es que amb els temps que corren, si un client et fa una comanda mig decent i per servir abans d'ahir, doncs s'ha d'agafar, treballar 18 hores diaries, fer-ho a un preu fantàstic (per al client) i, si a sobre t'ho paga, fer-l'hi un petó i reverències fins a la cantonada.
El que volía dir es que no es pot cridar gaire en contra d'uns i fer els ull grossos amb els altres. Tots som humans i tenim tendència a ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Senbei Norimaki fletxa Vila del Pingüí
20 de setembre de 2011, 19.59 h

#3 I els familiars endollats del "Govern dels millors"? O del pujolisme?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
serafi fletxa Barcelona
20 de setembre de 2011, 19.52 h

#4 fa dies que no llegia els teus comentaris. Que has estat malalt?
Ah!. A mi ja em poden venir a veure quan vulguin, que el poc que tinc ho he guanyat treballant a la empresa privada o pel meu compte. I mai gracies a cap "amic".
Suposo que és el teu cas també.
Una abraçada


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pep fletxa Vallès
20 de setembre de 2011, 19.25 h

#3 El que no saps es que els germans, parents, amics i molts saludats del tripartit han estat degudament substituïts per germans, parents, amics i molts saludats de CiU (sobretot de U) i pagant favors al PP. No et posis a demanar responsabilitats que potser n'hi haurà per a tu, també.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
serafi fletxa Barcelona
20 de setembre de 2011, 18.08 h

malauradament l'auditoria confirma el que tots ja sabiem, que posant ben "endollats" els germans, parents, amics i molts saludats es va gastar molt més del que estava previst ingressar. I ara toca purgar-ho.
Llàstima que no es puguin demanar responsabilitats penals a qui malgasta els diners publics !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Senbei Norimaki fletxa Vila del Pingüí
20 de setembre de 2011, 17.34 h

Les retallades estan justificades? Que els hi diguin als de l'hospital de Bellvitge. Foten fora un munt de personal mèdic però s'han tret de la màniga un càrrec directiu que abans no existia. Es veu que per endollar algun company de partit si hi ha calerons...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Matilde fletxa Mollerussa
20 de setembre de 2011, 17.22 h

L'Auditoria l'ha fet una empresa privada oi? Que ha cobrat per dir allò que li han dit que digui, oi? Segurament si investiguèssim una mica (a veure si els del Triangle s'animen!) podríem trobar-hi noms relacionats amb aquestes empreses molt sucosos. Fins i tot podria aparèixer el de l'il·lustre manipulador d'enquestes que va haver de dimitir de l'últim govern Pujol (DM). au va!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.