directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pere Navarro dubta ara si presentar-se o no a liderar el PSC

L'alcalde de Terrassa no ho descarta però indica que la formació es troba en la fase de recollir idees i propostes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro (PSC), assegura que en cas que hagi decidit presentar la seva candidatura per liderar el partit encara 'no ha arribat el moment' d'anunciar-ho perquè la formació es troba en la fase de recollir idees i propostes. Navarro ho ha dit en una entrevista amb l'ACN en què ha reconegut que té una 'vocació personal' de col·laborar en el futur del PSC. El batlle tampoc ha descartat l'opció d'integrar-se en alguna altra candidatura i ha indicat que 'aquest és un procés molt obert'. El socialista ha fet aquestes valoracions després que en les darreres hores hagin aparegut informacions assenyalant que havia comunicat a la direcció del PSC la seva decisió de liderar el partit. Pere Navarro ha reconegut que ha mantingut converses amb membres de la direcció del partit i ha explicat que està valorant 'diverses possibilitats'. El batlle ha remarcat que si es produeix una situació de presentació de la seva candidatura 'no serà en aquest moment' perquè ara el PSC es troba en fase de recollir idees i propostes.
pere navarro,PSC,navarro
Comparteix
   


Etiquetes
Navarro assegura que està analitzant el terreny per veure que és el que els militants i els membres del partit esperen del congrés i del futur del PSC. 'Les coses no han canviat però és veritat que existeix ha una vocació personal de col·laborar en aquest procés i aportar idees i maneres de ser', ha assegurat. 
 
El batlle tampoc ha descartat la possibilitat d'incorporar-se a alguna altra candidatura: 'Aquest és un procés molt obert i nosaltres hem de garantir que és transparent i que podrem arribar a un acord per poder donar resposta no només al partit sinó a tota la societat', ha dit. 
 
 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.