directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El PP denunciarà el fitxatge de Barril com assessor de Duran Lleida al CAC i la CCMA

Els treballadors de Catalunya Ràdio també han demanat explicacions

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

'Un professional del periodisme com el senyor Joan Barril, que està dirigint un programa a la ràdio pública, pagada amb els impostos dels catalans, no pot ser alhora l’assessor del Sr. Duran i Lleida'. Així ho va assegurar aquest dilluns Alícia Sánchez-Camacho segons explica el portal Comunicacio21. La presidenta del PPC va qualificar-ho d’'escandalós' i va assegurar que ho denunciarà davant del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Sánchez-Camacho creu el fitxatge del conductor d’El cafè de la República com a assessor del candidat de CiU a les eleccions generals 'trenca la pluralitat i l’objectivitat' que han de mantenir els mitjans públics catalans.
Joan Barril
Comparteix
   


Etiquetes
Comunicacio21 reprodueix les afirmacions de Camacho en què sostenia que 'és escandalós que amb els impostos dels catalans s’estigui pagant una persona que està en una ràdio pública i que alhora pren partit per un candidat a les eleccions', va assenyalar la líder del PP català.

Per la seva part, Duran i Lleida va defensar que Barril forma part del seu consell assessor 'des de la seva independència', i que les crítiques rebudes són 'una dèria' que respecta però no comparteix.

Dijous passat, el portaveu del PPC a la comissió de control de la CCMA, Santi Rodríguez, va acusar Josep Antoni Duran i Lleida d’utilitzar els mitjans públics en benefici propi. 'Com ja havia estat habitual, CiU torna a confondre els interessos del seu partit amb les institucions públiques, de tots els catalans', va assegurar el diputat, per a qui 'la manca de neutralitat' dels mitjans públics 's’incrementa en períodes preelectorals'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
28 de setembre de 2011, 23.24 h

Ni que fos Cat.Radio qui li pagués la nómina a en Barril- per cert feu el favor de no insultar ni Duran i Lleida ni ell -... què vol dir aquest atac de gelosi en contra de la llibertat d'en Barril per assessorar qui li doni la real gana?.Estupefacció al davant d'una resposta tan hipòcrita.Es increïble!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Pantinet fletxa Les Escaldes
28 de setembre de 2011, 12.35 h

Mira BOTOX, crec que Joan Barril no hauria de ser assessor de DURANTE y LÉRIDA, però com que tu penses igual, jo he de rectificar. T'ho dic per que no n'encertes mai ni una. Tens tant de dret de dir el que ha de fer la Generalitat com jo de dir el que ha de fer Partido Popular i jo l'hi dic al P.P. ves a la MERDA!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
28 de setembre de 2011, 10.16 h

Em sembla molt bé el què han manifestat els comentaristes que m'han precedit, amb els qual em mostro d'acord. Dit això, el fet en sí mateix ens ha de fer rumiar més del què sembla i amb més profunditat. El problema és que un individu com Durante y Lerida "l'Aragonès", que fitxi el tal Barril per als seus interessos partidistes, ens ha de portar a pensar que la rádio pública, i dic pública, que vol dir pagada amb els meus impostos i els de tots els súbdits que viuen a Catalunya, no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Josep fletxa Lleida
28 de setembre de 2011, 09.40 h

Un consell, Sra. Camacho: agafi al Sr. Barril també d'assessor. Segurament si escolta els seus consells no fotrà tant la pota ni serà tan cínica amb els atacs que fa al nostre País, que en el fons estic segur que no se'ls creu ni vosté mateixa, però perquè el Sr Rajoy faci les espanyes vosté ha de dir i fer el que fa. Ja veu que fins i tot jo puc aconsellar-la i mai votaré el seu Partit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Juli fletxa Barcelona
28 de setembre de 2011, 08.43 h

Si només fos una hipòcrita...Es brutícia en estat pur, com la resta de membres d'aquest partit -i d'altres partits, és clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
David fletxa Pla de l'Estany
27 de setembre de 2011, 17.40 h

Sra. Camacho: No són un escàndol la TV de Madrid, Intereconomia, Cope , El mundo etc, etc, etc.?? Vols dir que no són gens imparcials? Oi que són més haviat afins al teu partit? o és escandalós tots els casos de corrupció que any rere any esquitex la "gente de bien" del teu partit? Ets una hipòcrita Alícia


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.