directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas recrimina a Nadal que estigui creant alarmes innecessàries i traslladant a la població temors no fonamentats

El president veu en el discurs del PSC 'un punt de demagògia' i diu que no correspon a un partit de govern

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha recriminat al president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, que hagi fet un discurs que crea 'alarmes innecessàries' i genera por entre els ciutadans. 'Crec que hi ha una frontera que no s'ha de traspassar. Deixin de traslladar temors a la població que no estan fonamentats, perquè no és veritat que la cirurgia cardíaca estigui en perill. Deixin de dir-ho. No és cert i vostè ho sap', ha reclamat Mas després que Nadal acusés el Govern de posar 'contra les cordes' la cirurgia cardíaca i oncològica. 'Vostès tenen tot el dret a fer oposició, però una cosa és això i l'altra és traslladar a la gent pors que no existeixen', ha insistit Mas.
 

Comparteix
   


Etiquetes
En la seva rèplica també ha retret al socialista que no hagi explicat l''enorme cràter' que va deixar el tripartit en les finances de la Generalitat. Segons Mas, aquest forat és una 'llosa' que ha posat en risc l'estat del benestar i requereix alguna explicació dels responsables de l'anterior executiu. El president ha assegurat que el discurs de Nadal al Debat de Política General té 'un punt de demagògia' i ha afegit que aquest no es correspon amb un partit que és de govern com el PSC. Mas ha reconegut que el Govern ha pres mesures que són impopulars, però ha afegit que ho ha fet per 'responsabilitat' perquè la situació era insostenible.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
serafi fletxa Barcelona
29 de setembre de 2011, 10.39 h

En Nadal es retrata cada vegada que parla. Deu voler fer merits perque els amos de Madrit el deixin mantenir una temporadeta més dalt del cavall. Però algú li hauria de dir que fa molta i molta pena dir el que diu i no sentir-se responsable de l'herencia que va deixar i la cap ajuda dels seus companys del PSC vers Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
29 de setembre de 2011, 07.28 h

No sé si la cirurgia cardíaca i l'oncologia estan greument amenaçades, però si que puc dir que ens han retallat els pilars del benestar social, i a mes ens els continuen cobrant igualment amb el IRPF. No sols es impopular per les retallades en si mateixes, si no que no s'ha vist cap acte aquestes retallades siguin per part del govern, que han fet ells per retallar la seva despesa?
Crec que les pors si estan fonamentades, només cal anar a qualsevol hospital i veure com funciona. Infermers q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.