directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC insisteix en el restabliment de l'impost de successions

Els socialistes reclamen presentar els pressupostos abans del 10 d'octubre tal com preveu la llei

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El grup parlamentari del PSC ha reclamat que el Govern presenti el projecte de llei de pressupostos abans del 10 d'octubre, tal com preveu la llei de finances públiques i atès que aquest any no cal esperar pressupost de l'Estat per calcular l'import de la transferència. Els socialistes també han demanat que, mentre no es creï un impost per a les grans fortunes, es restableixi l'impost de successions i donacions. El grup parlamentari socialista ha reprovat el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, per la seva actuació en l'atenció i suport a les persones en atur i a les empreses amb dificultats.
joaquim nadal, psc, socialistes
Comparteix
   


Etiquetes
El portaveu del grup parlamentari socialista ha presentat a la Mesa del Parlament una proposta de resolució amb actuacions urgents que inclou, entre altres una petició a l'executiu català per tal que presenti el projecte de pressupostos abans de la data establerta a la llei de finances públiques, és a dit, el 10 d'octubre. El text dels socialistes també contempla una proposta perquè el Parlament insti el Govern a restablir l'impost de successions i donacions mentre no es creï un impost per a grans fortunes i a que presenti la seva proposta de pacte fiscal en el marc de la Comissió d'Estudi que s'ha creat a la cambra catalana. 
 
El PSC pretén també que el Parlament insti el Govern a que faci totes les gestions necessàries per tal que es retiri el recurs contra Llei d'Educació de Catalunya presentat davant el TC, així com a afirmar la seva determinació a desplegar l'Estatut votat pels catalans en referèndum.
 
La proposta inclou una petició per reprovar l'actuació del conseller Mena, per la seva actuació amb el problema de l'atur i les empreses catalanes que es troben amb dificultats. El PSC proposa també que el Govern recolzi les administracions locals. 
 
Els socialistes pretenen també que el Parlament manifesti que les retallades pressupostàries estan suposant una greu amenaça per la cohesió social de Catalunya i demanen el Govern que compleixi amb exactitud les mocions i resolucions aprovades




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
TERESA fletxa Les Franqueses del Vallés
30 de setembre de 2011, 17.18 h

Article 17 de la Declaració Universal dels drets Humans.
1. Tota persona, individualment i col·lectiva, té dret a la propietat.
2. Ningú no pot ésser privat arbitràriament de la seva propietat.

No hi ha dret que haguem de pagar per les propietats que heredem dels nostres avantpassats. Que no paguem prous impostos, ja.
A fer punyetes, home!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pep fletxa Vallès
29 de setembre de 2011, 10.55 h

#1 Sisplau company, com es fa per demanar asil polític a Andorra?
Es que segons que passi el 20N jo no em vull quedar a veure que passa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Gerard fletxa Munic
29 de setembre de 2011, 09.51 h

Nadal, ets un pallús i un pallasso. L'impost de successions el vau retirar vosaltres quan éreu dalt del cavall, per a les rendes baixes i mitjanes. Va ser CiU que va eliminar el darrer tram, de les rendes altes. Tot fet amb ànim de política, de guanyar quatre vots miserables, perquè queda molt bé treure impostos als "pobres" i posar-ne als "rics". Però oblides que els "rics" ja saben trobar maneres d'esquivar aquest impost, gràcies a les lleis que els teus companys de partit, el PSOE, h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pantinet fletxa Les Escaldes
29 de setembre de 2011, 07.25 h

Els amics d'en Rafael Nadal son els que han dicidit anul·lar el corredor mediterràni es el PSC que ens estima tant. tots cm a BOTAR-LO el dia 20N. Que Blanco enganyi al poble, es normal, pero s'ha pixat damund de PSC, Asclar que al PSC els treus els BOTIFLERS queden quatre pobs que no saben quina hora es. Es que la Xaconeta no ho sabia ja fa temps? I per que no ho deia la gran defesora de Catalunya? Si això es veritat............. no trepitjo mai més SAPANYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.