directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pere Navarro acusa el PSC d'haver-se convertit en un partit 'tancat' i es postula per liderar-lo

L'alcalde de Terrassa nega ser el candidat de l'aparell · Afirma que Iceta i Zaragoza no han d'estar a primera línia

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha acabat amb el misteri que des de feia dies el situava a la cursa per substituir José Montilla al PSC. En una entrevista a El Periódico, Navarro anuncia aquest dijous que vol ser primer secretari del partit. Així, la seva candidatura s'afegeix a les de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i a la de Joan Ignasi Elena, representant de la plataforma Nou Cicle. Navarro diu que té 'la voluntat ferma' de presentar-se com a candidat i que ho fa perquè el PSC 'necessita un canvi real'. Navarro considera que cal canviar la 'dinàmica interna' del partit, així com unes maneres de funcionar 'massa tancades'. També reclama que el procés de presa de decisions -en el marc del funcionament del partit- no es redueixi a un cercle de 'tres o quatre persones', sinó que impliqui 'una àmplia representació del que és el partit i la societat'.
pere navarro,PSC,navarro
Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde de Terrassa, que considera 'interessats' els comentaris que l'identifiquen com a candidat de l'aparell del PSC, valora la tasca que han dut a terme persones com Miquel Iceta o José Zaragoza, però diu que, malgrat que tenen un paper en la nova etapa del PSC, no ha de ser un paper 'en un primer nivell'.
 
El candidat a la primera secretaria del PSC assegura que no ha començat a negociar amb els seus rivals i diu que prefereix centrar-se en 'ajudar les persones' a través de qüestions com la dació hipotecària, la reivindicació de les classes mitjanes o la lluita contra el frau fiscal. 
 
Finalment, Navarro creu que el primer secretari del PSC pot optar també a la presidència de la Generalitat sempre i quan sigui escollit a través d'unes eleccions primàries.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pantinet fletxa Les Escaldes
30 de setembre de 2011, 08.43 h

Con ELLS deien: Ens em de renovar i la renovació del la sucursal del PSOE resu8lta que s0hi volen quedar els mateixos. Icetes, Zaragozas, Nadals i demès capitans que portaren la "sucursal" a fer un ridícul espatarranrt. Que tindrà la política que els apoltronats no foten el camp ni a fum de sabatots. Volen ser "Pares" de la patria i estan molt lluny de donar la talla de una mica de serietat. Marxeu, desapareixeu, no us volem veure més. Renovació vol dir canviar-ho tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.