directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

La Generalitat catalana declara un dia de dol oficial

També ha convocat un minut de silenci a tots els ajuntaments catalans pels morts al Iemen

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Govern de la Generalitat ha decidit declarar un dia de dol oficial després de la mort de set turistes en un atemptat amb cotxe bomba al Iemen, cinc dels quals eren catalans. Les banderes onejaran a mitja asta en senyal de dol. Per decisió del president de la Generalitat, José Montilla, també s'ha convocat un minut de silenci a les dotze del migdia a tots els ajuntament catalans en memòria de les víctimes i contra el terrorisme. L'avió que repatriarà els cossos ha sortit a les 10 h de Madrid.
atemptat imenen turistes catalans morts terrorisme
La zona on s'ha produït l'atemptat al Iemen

Comparteix
   


Etiquetes
L'atemptat suïcida d'aquest dilluns al Iemen s'ha cobrat la vida de nou persones, cinc dels quals són turistes catalans, dos  bascos i dos iemenites, que acompanyaven els turistes. És per aquest motiu que el Govern de la Generalitat ha decidit declarar un dia de dol oficial. Les banderes onejaran a mitja asta en senyal de dol. Per decisió del president de la Generalitat, José Montilla, també s'ha convocat un minut de silenci a les dotze del migdia a tots els ajuntament catalans en memòria de les víctimes i contra el terrorisme.

El retorn dels cossos a casa

L'avió que ha de repatriar els cossos dels turistes morts al Iemen ha sortit a les 10 del matí amb tres membres de la policia científica. L'avió del govern espanyol que viatja al Iemen per transportar els ferits i repatriar els cossos dels set turistes catalans i bascos morts en l'atemptat d'aquest dilluns sortirà a les 10 del matí de la base aèria de Torrejón de Ardoz, segons informen fonts del Ministeri d'Indústria. A bord, hi anirà el ministre d'Indústria, Joan Clos, i el cap de la Secretaria de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid, Eduard Canet, i tres membres de la policia científica espanyola, entre d'altres. Segons Interior, l'equip del Cos Nacional de Policia està format pel cap del grup de policia científica antiterrorista, un antropòleg i un metge biòleg, que han de fer tasques d'investigació i identificació dels cadàvers. A l'avió també hi haurà material sanitari i personal per atendre els ferits.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.