directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 18:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

ATO aposta per Central Lechera Asturiana perquè compri Cacaolat

L'empresa catalana proporciona un terç dels litres produïts a l'asturiana

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Els ramaders d'ATO defensen l'aposta que Central Lechera Asturiana (CAPSA) ha fet 'històricament per Catalunya i reivindiquen el seu coneixement del sector làctic en l'oferta per Cacaolat'. El vicepresident de la companyia, Josep Maria Lleal, ha expressat en una nota de premsa que 'un bon futur per Cacaolat és també una garantia per ATO i una immillorable notícia pel sector ramader català al qual CAPSA ja compra un de cada tres litres de llet produïda'. La companyia catalana recorda també l'aposta que la làctica asturiana va fer per la catalana el 1997, que va fer possible continuar amb l'activitat. 


Comparteix
   


Etiquetes

Les set granges catalanes majoritàries en l'accionariat d'ATO veuen Cacaolat com una oportunitat per consolidar i expandir la històrica companyia catalana de llet

La històrica lletera catalana fundada l'any 1970, ATO, ha volgut avalar el compromís amb Catalunya de CAPSA (Central Lechera Asturiana) i ha recordat que l'aposta que la líder estatal del sector va fer el 1997 per ATO va fer possible que els ramaders catalans poguessin continuar amb la seva activitat després de l'adquisició del 40% la lletera catalana.

El vicepresident d'ATO i integrant de la direcció de Natura Llet, Josep Maria Lleal, ha fet un ràpid repàs de fets significatius com que la planta de Vidreres (Girona) va modernitzar-se després de l'entrada de CAPSA i avui dóna feina a més de 100 treballadors amb una inversió els dos darrers anys d'11 milions d'euros.

Aquesta notícia arriba just una setmana després que el jutjat mercantil de Barcelona va obrir el procés d'al·legacions perquè les quatre empreses que opten a la compra de la unitat productiva de Cacaolat presentin les seves al·legacions i ofertes definitives.

Els administradors del concurs de creditors han admès que de les quatre empreses que opten a la compra, hi ha tres ofertes que estan en la millor posició que són Vichy Catalan, Central Lechera Asturiana i el fons Victory que impulsa l'aliança entre Damm i Cobega, l'empresa embotelladora de CocaCola.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Anna Solé fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2011, 13.19 h

Doncs jo crec que aquest és la millor opció per a Cacaolat. Són els únics que es dediquen al 100% al sector de la llet i l'experiència d'ATO els avala, del contrari no s'haurien pronunciat obertament sobre CAPSA com a millor opció. A més crec que les dues empreses, ATO i Cacaolat poden crear bones sinèrgies conjuntes per a millor el conjunt del sector.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Antoni fletxa Girona
7 d'octubre de 2011, 13.26 h

Josep Maria, he treballat amb la gent d'ATO i estan encantats amb els asturians. Són perfectes coneixedors del sector (els altres es dediquen a la cocacola, cervesa i aigua amb gas) i els han tractat sempre amb molt marge de llibertat. Fixa't que ATO ho etiqueta tot en català i els asturians em consta que mai no s'hi han oposat, al contrari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep Ma. fletxa Terrassa
2 d'octubre de 2011, 10.00 h

#1
On diu "prefereixen que se la quedi Clesa" és clar que ha de dir "Central Lechera Asturiana"
Suposo que s'ha vist que és lapsus.
:-( :-)


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Ma. fletxa Terrassa
2 d'octubre de 2011, 09.56 h

I no podrien comprar-la conjuntament entre ATO-LLET NOSTRA-VICHY CATALAN?
Podrien ser-ne accionistes les tres empreses esmentades i la llet que necessiti Cacaolat subministrar-la les dues primeres; però, com hem vist tantes vegades, els antagonismes entre catalans permet que els enemics se'n aprofitin i s'emportin bens autènticament "catalans" i en aquest cas prefereixen que se la quedi Clesa.
Pobre país nostre, ens l'estan despullant; aviat estarem amb un amà al davant i l'altra al darrera... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.